Modrić na naslovnici Marce: Njegov nasljednik dolazi kad Luka odluči otići

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 24.04.20. | 09:44

Najveći španjolski list tvrdi da će ovo ljeto biti krucijalno za Real Madrid.

Pandemija koronavirusa sve je stavila na pauzu, pa tako i nogomet. Međutim, uprave klubova već su se bacile na posao riješavanja kadrovskih križaljki, a surovo ljeto imat će uprava madridskog Reala koja će morati srezati troškove riješavanjem barem trojice vrlo skupih igrača koji nisu pridonijeli ovoj sezoni.

Tako tvrdi Marca te je podcrtala imena Garetha Balea, Jamesa Rodrigueza i Mariana Diaza, međutim, ono nama zanimljivije i važnije svakako je sama naslovnica ovog španjolskog lista.

Na naslovnoj strani se nalazi kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić s velikim pitanjem - Luka ili Odegaard?

Naravno, svi se pitaju kada će se mladi Norvežanin - koji trenutno odrađuje prvu od dvije dogovorene sezone posudbe u Sociedadu - kada bi se on mogao vratiti na Santiago Bernabeu. Uprava Los Blancosa ga ne želi vratiti preuranjeno da ne stagnira sjedeći na klupi dok Modrić još igra u njihovom dresu.

Marca nadalje spominje da je hrvatski maestro već imao ponude te da su neki klubovi i dalje spremni kupiti Modrića, a najtrofejniji europski klub bi bio spreman odreći se zarade od transfera u znak zahvalnosti prema nekadašnjem igraču Dinama.

Konačni zaključak je da će se s vraćanjem Odegaarda u Madrid sačekati da Modrić odluči hoće li odraditi posljednju sezonu ugovora ili će dignuti sidro.

(Foto: Reuters/screenshot marca.com)


Tagovi

Martin OdegaardLuka Modrić

Ostale Vijesti