REUTERS/Violeta Santos Moura
REUTERS/Violeta Santos Moura

"Modrić je Petar Pan, 74 tisuće navijača ustalo je skandirati mu! Ne idi, Luka, ostani!"

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 11.03.24. | 08:27

Emocije među navijačima Reala jučer su proključale zbog hrvatskog mađioničara

Nižu se hvalospjevi na utakmicu koju je Real Madrid pokazao protiv Celte, a potogotovo s obzirom na to da se Luka Modrić opet našao među početnih 11 i odradio još malo one svoje magije kako najbolje zna. Nitko nije ostao imun na sve poteze hrvatskog kapetana, a španjolski novinari iste su večeri 'naštrikali' epopeja, oda, himni i, dodat ćemo, apela o Vatrenom. "Luka, ne idi", rečenica je koja prolazi kroz sve njih.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Budući da je dva sata prije utakmice potvrđeno da je Modrić starter, moj WhatsApp je bio ispunjen porukama mojih grupa koje su mi pokazivale njihovu radost što mogu vidjeti Luku od početka utakmice", priznao je Asov Zomas Roncero u svome tekstu 'El clinic de Luka Modrić' u kojemu je pojasnio:

"Hrvat je puno više od velikog nogometaša. On je ikona Bernabéua, jedini osvajač Ballon d'Or u ovoj momčadi i nogometaš koji je i dalje drugačiji. Njegovu sjajnu igru ​​vrijedilo je uokviriti. Radio je sve i svašta. I to bez ijedne pogreške, ali ono što je radio na kornerima ostat će zapamćeno. Do 1-0 došlo je udarcem iz kuta koji je savršeno izveo zadarski genijalac, 2-0 bio je još jedan Modrićev korner koji je dopustio Rüdigeru da uđe poput krda bivola, a vrhunac je bio u 83 minuti. Promjena. Kroos za Modrića. Legenda za legendu. 73.644 navijača koji su ispunili Bernabéu ustali su skandirajući Hrvatu. Čista emocija. Čisti osjećaj. Navijači ga vole", napisao je pa zaključio:

"Modrić je Petar Pan, on je i dalje igrač broj 10. Ne idi prijatelju. Luka, ostani!"

"Modrić i Güler bili su nazivi utakmice u kojoj je Madrid istrgnuo još jednu stranicu iz kalendara na neumoljivom putu prema novom naslovu prvaka koji će biti broj 36.", napisao je Alfredo Relano u svom tekstu "Od Modrićevih 38 do Gülerovih 19".

Javier Silles je svoj komentar na utakmicu nazvao "Modrićeva karamela" ili "Modrićev bombon", kako vam je draže na našem lijepom jeziku, a u njemu kaže:

"Modrić ima još puno stranica za napisati u Madridu. Hrvat je poslovično procjenjivački usmjeravao napade i stvarao razliku. Svaki korner koji je izveo bio je slatka poslastica za bijele finišere. Iritantna je nesmotrenost da bi netko mogao sumnjati u njegovu korisnost. Ne mora Modrić stati na papučicu gasa da bi spoznao svoj talent i osnažio sve svoje suigrače", branio je Hrvata pa dodao:

"Opasnost udaraca iz kuta koje je Modrić izveo kod prva dva bijela gola odnosila se na njegovu tehniku ​​udaranja i Rüdigerovu sposobnost da tempira svoj dolazak s letom lopte. Odozgo se čini nemoguće suziti oznaku na njemačkom. A ako Modrić izvede korner..."



Tagovi

Luka ModrićReal MadridLa Liga

Ostale Vijesti