REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Modrić i Ancelotti imali žustru raspravu, riječi se nisu štedjele, ali dogovorili su se

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 20.10.23. | 09:31

Španjolski novinar Jose Felix Diaz ističe da je Ancelotti Modriću pojasnio da je i dalje važan za momčad Kraljevskog kluba

Prema pisanju španjolskih medija, hrvatski kapetan Luka Modrić i njegov trener u Real Madridu, Carlo Ancelotti, imali su vrlo buran i žustar razgovor, uoči reprezentativne stanke i utakmica Hrvatske s Turskom i Walesom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, Modrić ne igra onoliko koliko je navikao proteklih sezona, talijanski stručnjak dozira njegov boravak na travnjacima, a poznato je da zbog svega toga kapetan Vatrenih nije presretan te je došlo do otvorenog razgovora u kojemu se nisu štedjele riječi, a bilo je i povišenih tonova.

Novinar Marce Jose Felix Diaz ističe da je Ancelotti Modriću pojasnio da je i dalje važan za momčad Kraljevskog kluba, ali ne u istoj ulozi kakvu je imao proteklih godina. Ipak, navodno je rekao da će Luku koristiti u ključnim dijelovima sezone.

Podsjetimo, Modrić ima potpisan ugovor s Los Blancosima do ljeta iduće godine, kada bi trebao Hrvatsku predvoditi na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, dakako, plasira li se naša reprezentacija na to natjecanje.

Naveliko se govori da je Modrić dobivao unosne ponude arapskih klubova koje je redom odbijao jer želi igrati na najvišoj razini, a to La Liga i Liga prvaka svakako jesu.

Spominjala se i mogućnost da ode u Inter Miami Davida Beckhama, u kojem već igra Lionel Messi, a to je prema glasovima iz Modrićeva kruga trenutno prva opcija kad završi priču s Real Madridom kapetana hrvatske nogometne reprezentacije. (G)


 


Tagovi

Luka ModrićCarlo AncelottiReal MadridHrvatska nogometna reprezentacijaInter Miami

Ostale Vijesti