REUTERS/Amel Emric
REUTERS/Amel Emric

Milošević preuzima krivnju, Džeko je možda odigrao posljednju utakmicu za BiH

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.03.24. | 09:51

Epilog poraza od Ukrajine i kraja sna o nastupu na Euru

Bosna i Hercegovina je izgledala ozbiljno dobar dio utakmice i doigravanja za Euro protiv Ukrajine. Imali su susjedi i vodstvo, a onda je u tri minute san o prolasku na Euru ugašen. Prvo je Jeremčuk u 85. poništio gol Matvijenka, a onda je Dovbik zaključio priču u 88.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Ne preostaje mi ništa drugo nego da se složim da je 80-85 minuta bilo dobro i da nije realno očekivati više od toga. Što se tiče onoga što se dogodilo, žao mi je igrača, posebno zbog načina na koji primamo golove. Vodimo, a primamo golove iz kontri“, rekao je nakon utakmice izbornik Bosne i Hercegovine Savo Milošević.

„Na terenu su ozljede utjecale na rezultat… Nemam nikome ništa zamjeriti. Nitko na stadionu ne može momcima zamjeriti na zalaganju, borbi, ali i kvaliteti. Igrali smo protiv dosta ozbiljne momčadi i mislim da smo ih neutralizirali 80 minuta. S obzirom na to da su se maksimalno trudili, samo na nama je krivnja. Na stručnom stožeru i meni. Generalno, mislim da smo uspjeli nešto što je teško protiv ovako jake momčadi. Mislim da nisu imali polušansu, a to znači da su taktički momci odradili sve 100 posto. Bolje od ovoga ne može u ovom trenutku. Ostaje žal jer sam ja vjerovao, ali mi je drago da su vidjeli da mogu mnogo više od onoga što je bio slučaj u posljednjih šest mjeseci“, dodao je izbornik BiH.

A susjedni mediji ne očajavaju toliko zbog poraza, jer BiH se fino predstavila, no zato ih muči pitanje Edina Džeke i njegove odluke oko nastavka igranja za reprezentaciju. Iako je odgovorio kako ne zna da li će nastaviti, lako je moguće da je sjajni napadač odigrao posljednju utakmicu za nacionalnu selekciju.



Tagovi

Edin DžekoSavo Miloševićnogometna reprezentacija bosne i hercegovineUkrajinska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti