Milan skoro prokockao prednost od tri gola (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.12.19. | 22:39

Ipak su Rossoneri stigli do pobjede.

Milan je stigao do druge uzastopne pobjede nakon niza od tri utakmice bez da su stigli do tri boda. U prošlom kolu s minimalnih 1-0 pobijedili su Parmu, a u današnjem 15. kolu slavili su protiv Bologne na gostovanju rezultatom 3-2.

Trebala je to biti šetnja Rossonera jer su već nakon pola sata igre imali vodstvo 2-0. Prvi gol zabio je Piatek (15'), dok je drugi djelo Thea Hernandeza (32'). Međutim, upravo je igrač Reala na posudbi u Milanu zabio autogol u 40. minuti i vratio domaće u igru.

Ipak, sjajan gol u prvoj minuti nastavku Gaicoma Bonaventure ulio je dozu povjerenja navijača gostiju da tri boda neće doći u pitanje. Međutim, momčad Siniše Mihajlovića u 84. minuti preko Sansonea zabija za 3-2 te su igrači Stefana Piolija morali strahovati do samog kraja.

Na kraju su uzeli sva tri boda i zauzeli deseto mjesto ljestvice. Sada imaju 20 bodova, osam manje od šestoplasirane Atalante koja se nalazi na mjestu za ulazak u Europsku ligu.

 

 

 

 

 

 

 

 

U ostalmi utakmicama dana, Parma je s minimalnih 1-0 pobijedila Sampdoriju na gostovanju, Kao i Brescia kod SPAL-a. Torino je na svom terenu bio bolji od Fiorentine a bodove su identičnim rezultatom 2-2 podijelili Lecce i Genoa te Sassuolo i Cagliari.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Theo HernandezGiacomo BonaventuraKrzysztof Piatek

Ostale Vijesti