Milan se vratio iz mrtvih i stigao nadomak Europe, Mihajlović otkinuo bod Napoliju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.07.20. | 21:40

Pogledajte fantastičan pogodak veznjaka Milana Francka Kessiea.

Najbolja utakmica u ovom ranijem rasporedu bila je ona između Milana i Parme. Iako je su gosti poveli, domaćin je u nastavku uspio preokrenut rezultat u svoju korist te je u konačnici utakmica završila domaćom pobjedom Rossonerra rezultatom 3:1.

Parma je povela pogotkom Kurtića. Igrala se 44. minuta, Grassi je prošao po desnoj strani, vratio jednu povratnu loptu, a na nju je najbolje reagirao reprezentativac Slovenije koji lijepim udarcem matira vratara domaćeg sastava. Pogodak Kurića pogledajte OVDJE.

U nastavku – prekret.

Tokom svih 90 minuta domaći sastav je u potpunosti kontrolirao tijek susreta te su u konačnici potpuno zasluženo danas osvojili sva tri boda.

Pogodak za izjednačenje zabio je Kessie u 55. minuti. Veznjak domaćina dugo je vukao loptu kroz sredinu, nakon što ga nitko nije napao odlučio se za udarac, a ta odluka pokazala se fantastičnom budući da je njegov pogodak bio stvarno maestralan. Nema vratara na ovom svijetu koji bi taj udarac zaustavio – 1:1

 

 

Svega četiri minute nakon izjednačenja, domaćin je u potpunosti okrenuo rezultat. Prekid je izveo Calhanoglu, u skoku je najviši kapetan Romagnoli, a njegov udarac Sepe nije uspio ukrotiti – 2:1

Pogodak Kapetana Milana pogledajte OVDJE.

Pogodak za konačnih 3:1 zabio je Calhanoglu. Bila je to jedna brza tranzicija domaćina, lopta je u konačnici stigla do Turčina koji je potpuno sam na 16 metara od gola, a njegov prizemni udarac Sepe nije uspio obraniti – 3:1

Pogodak Calhanoglua pogledajte OVDJE.

Od ostalih utakmica valja istaknuti remi između Bologne i Napolija. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a strijelci pogodaka bili su Manolas (7') kod gostiju te Barrow (80') kod domaćina.

Grčki stoper doveo je goste u vodstvo u samom otvaranju utakmice. Bio je to prvi korner na utakmici, izveo ga je Politano, a u gužvi se najbolje snalazi Manolas koji dovodi svoju momčad u vodstvo.

Bila je to jedna jako zanimljiva utakmica u kojoj su obje momčadi imale dobre prilike za pogodak, a iz prvog poluvremena valja istaknuti poništeni pogodak Mbayea kod Bologne te fantastičnu intervenciju Skorupskog nakon što je silovito pucao Lozano.

U nastavku je Bologna bila puno bolja. Dobru priliku propustio je Dominguez u 64. minuti, pogodak Palacija poništen je nakon preleda VAR-a, ali su u konačnici svoju bolju igru ipak uspjeli naplatiti.

Domaćin je stigao do poravnanja 10 minuta prije kraja utakmice. Bila je to jedna brza kontra, Barrow je sve lijepo napravio, desnom nogom primio, namjestio se na lijevu i onda rutinski pogodio suprotan kut vratara gostiju – 1:1

 

 

Za kraj dodajemo kako je u trećem ogledu Sampdoria na domaćem terenu svladala Cagliari rezultatom 3:0, pogotke su postigli Gabbiadini (8') te dva puta Bonazzoli (41', 53')

 

 

(foto: ALESSANDRO GAROFALO - Action Images)

 


Ostale Vijesti