Milan dogovorio s Barcelonom dolazak mlade zvijezde

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 31.12.19. | 09:31

Boban i Maldini bacili su se na posao.

Nakon što su i službeno predstavili Zlatana Ibrahimovića kao svoje novo pojačanje, uprava Milana uskoro će to napraviti s još jednim igračem. Glavni ljudi Rossonera zaduženi za sportsku politiku kluba, Zvonimir Boban i Paolo Maldini, dogovorili su uvjete suradnje s prvim pojačanjem u obrambenom dijelu momčadi. Riječ je o stoperu Barcelone, Jean-Clairu Todibou, 20-godišnjem Francuzu koji je na Camp Nou stigao u siječnju ove godine.

Blaugrana ga je platila tek milijun eura (prema Transfermarktu), ali on se nije pretjerano naigrao u jakoj konkurenciji španjolskog prvaka. Iz tog razloga nije ni čudno što je mladi Todibo pristao na uvjete suradnje s Milanom i želja mu je dobiti iskustvo igranja u Serie A, prenosi Calciomercato.

Čekalo se da klubovi dogovore uvjete suradnje, a kako prenose talijanski mediji to se konačno i dogodilo.

Milan i Barca dogovorili su posudbu uz opciju otkupa, s tim da su Katalonci veoma otvoreni za opciju izravne prodaje. Iako je igrač usmeno dogovorio suradnju s Milanom, Talijani naglašavaju da se još treba pričekati službena potvrda i potpis na ugovoru jer je u posljednji trenutak u priču uletio neimenovani klub iz Bundeslige.

Ipak, prema svemu sudeći, Todibo neće pobjeći upravi sa San Sira, koja ima opciju otkupiti ga za 20 milijuna eura.

 

 

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Jean-Clair Todibo

Ostale Vijesti