REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Milan bi mogao biti prisiljen prodati napadača koji je u Ligi prvaka zabio samo Dinamu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.03.23. | 11:56

Napadač nije zabio za Rossonere od 14. siječnja, a u Ligi prvaka je ove sezone zabio samo Dinamu, dok je protiv Tottenhama u 1/8 finala ostao bez učinka

Milan će biti prisiljen prodati Rafaela Leaa u ljetnom prijelaznom roku ako ga Rossoneri ne uspiju nagovoriti na novi ugovor s klubom, navodi Calciomercato.

Milan će reprezentativnu stanku iskoristiti za nastavak razgovora s predstavnicima portugalskog reprezentativca kojiželi ostati, ali postoji ključna razlika između financijskog paketa koji nudi Milan i onoga koji Leao i njegova svita žele.

Milanov prijedlog je fiksni iznos od 6 milijuna eura po sezoni plus bonuse koji će ga podići do 7 milijuna eura, ali Leao bi želio fiksnu plaću od 7,5 milijuna eura i Rossonerimasad ističe vrijeme da daju novi prijedlog.

Na sljedećem sastanku koji uključuje dvije strane, razmotrit će se dvije ključne točke. Jedna je ponuđena plaća, a druga je plaćanje kazne Sportingu od 15 milijuna eura. Leao očekuje značajnu pomoć od Milana u obliku bonusa za potpis, ali trenutno nema mogućnosti za ovakvo rješenje od Rossonera.

Ako se rješenje ne nađe, Leaa će na ljeto Milan prodati jer ga Rossoneri neće htjeti besplatno izgubiti u ljeto 2024.

Inače, Rafa Leao nije postigao gol za Milan od 14. Siječnja, a u Ligi prvaka je ove sezone zabio samo Dinamu, još 25. listopada na San Siru. (rv)



Tagovi

Rafael LeaoMilanGNK DinamoLiga prvakaSerie APortugalska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti