Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports
Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports

Messijev Inter ispao iz CONCACAF kupa prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.04.24. | 13:06

Messi i dalje ima dvije šanse osvojiti naslov s Miamijem ove sezone

Lionel Messi i njegov Inter Miami ispali su u četvrtfinalu Kupa prvaka CONCACAF-a, Konfederacije Sjeverne i Srednje Amerike i Kariba.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon poraza 1-2 u prvoj utakmici u Miamiju, koju je svjetski prvak iz Argentine propustio zbog ozljede, Inter je u srijedu navečer u Meksiku izgubio 1-3 od Monterreya, koji se tako ukupnim rezultatom 5-2 plasirao u polufinale.

Messi se vratio u postavu Inter Miamija prvi put nakon gotovo mjesec dana izbivanja zbog ozljede, ali je bio nemoćan protiv Meksikanaca, pogotovo nakon crvenog kartona Jordija Albe u 78. minuti. Od početka su zaigrala i druga dva bivša igrača Barcelone, Luis Suarez i Sergio Busquets.

Messi i dalje ima dvije šanse osvojiti naslov s Miamijem ove sezone, u američkom MLS prvenstvu momčad je na trećem mjestu Istočne konferencije, a osim toga tu je i Liga kup koji se održava ljeti.

CONCACAF Kup prvaka glavno je regionalno klupsko natjecanje za Sjevernu Ameriku, Srednju Ameriku i Karibe, a pobjednik ovogodišnjeg turnira dobiva mjesto na proširenom Svjetskom klupskom prvenstvu sljedeće godine. (Hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lionel MessiInter Miami

Ostale Vijesti