CHRISTIAN HARTMANN/Action Images
CHRISTIAN HARTMANN/Action Images

Messi dodaje, Mbappe poentira, Pochetinno odmara, Saint-Etienne tuguje (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.02.22. | 22:57

Gosti su poveli, ali ponajbolji nogometaš svih vremena i mladić za kojeg bi jednog dana to također mogli govoriti sve su okrenuli.

Rezultat će sugerirati podnošljiv i očekivan poraz. Čak i statistika, jer nije da se St.Etienne ima čega sramiti. Ipak, realnost je bila nešto drugačija, jer PSG je bez prevelikog uzbuđivanja slavio protiv najtrofejnije francuske momčadi.

Na kraju, 3:1 za Parižane. Mbappe je poentirao u dva navrata, a oba puta mu je loptu kao na pladnju servirao Messi. Lijepo je vidjeti da ponajbolji igrač svih vremena i igrač za kojeg mnogi smatraju da bi to jednog dana također mogao postati tako lijepo surađuje. Vjerovali ili ne, Neymar je, kraj spomenutog dvojca, danas potpuno pao u drugi plan, a ozljede Hakimija, Herrere, Kurzawe, Paredesa, Ramosa i Verrattija, koliko god to čudno zvučalo, Pochettina ni najmanje nisu zabrinule. Uostalom, koga bi, kad na klupi imate Di Mariju, Draxlera, Icardija, Bernata…

No, da ne bi sve teklo kao po loju, pobrinuo se Bouanga. Igrala se 16. minuta kad je krilni napadač gostiju zabio prvi pogodak na današnjem ogledu. Kasnije će se ispostaviti, i jedini gostiju, ali i sama činjenica da je pronašao put do mreže Gigija Donnarumme nije zanemariva.

Jedini pogodak gostiju pogledajte OVDJE

Čvrsto su čuvali gosti svoju prednost, ali na kraju su pokleknuli pred kraj prvog poluvremena. Messi za Mbappea i to je pogodak. Tako je bilo u 42. minuti, baš kao i onda 47. kad su Parižani preokrenuli rezultat.

Prvi pogodak Mbappea pogledajte OVDJE

Drugi pogodak Mbappea pogledajte OVDJE

Ako je netko mislio da se gosti mogu vratiti u igru, sve ta razmišljanja prekinuo je Danilo. Igrala se 52. minuta, Mbappe je ovog puta bio asistent, a Portugalac strijelac.

Pogodak Danila, baš kao i sjajnu asistenciju Mbappea, za konačnih 3:1 pogledajte OVDJE

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, gosti su s pet izmjena u razmaku od 15 minuta nešto pokušali promijeniti, ali to im nije pošlo za rukom.

Druga utakmica dana između nekadašnjeg i aktualnog francuskog giganta tako nije razočarala, dok je drugi preostali ogled, onaj igran u ranijem terminu kad su snage odmjerili Strasbourg i Nicea, završio bez pogodaka.



Tagovi

Lionel MessiKylian MbappéMauricio PochettinoPSGSaint EtienneSt. Etienne

Ostale Vijesti