REUTERS/Fabian Bimmer
REUTERS/Fabian Bimmer

Mbappe nije jedini kapitalac: Na Santiago Bernabeuu stiže zvijezda Bayerna?!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.02.24. | 12:43

Iako mu ugovor ističe 2025., želi se priključiti Kraljevskom klubu već ovog ljeta.

Real Madrid je klub u vjerojatno najboljoj formi ove sezone, iako se Carlo Ancelotti suočava s konstantnim problemima s izostancima krucijalnih igrača. U sezona koja je okarakterizirana prijelaznom, Real Madrid je već osvojio Superkup, najveći je kandidat za osvajanje LaLige, a nitko se ne bi iznenadio kada bi Kraljevi osvojili svoj 15. naslov prvaka Europe.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Real Madrid će, k tome, na ljeto u svoje redove dovesti ponajboljeg igrača današnjice, Kyliana Mbappea koji bi s Viniciusom Juniorom i Judeom Bellinghamom trebao tvoriti ne samo najbolji napad današnjice nego i budućnosti.

A ako je suditi po napisima njemačkog Skya, Real Madrid na ljeto želi dovesti još jednog kapitalca, polivalentnog kanadskog lijevog beka Alphonsa Daviesa, 23-godišnjeg mladića liberijskog pdrijetla koji može pokriti cijelu lijevu stranu. Iako ga ugovor s Bayernom veže do 2025., Davies navodno želi napustiti Munchen već ovog ljeta. Iako mu TM vrijednost procijenjuje na 70 milijuna eura, njemački Sky tvrdi kako bi ga Bayern mogao prodati Real Madridu za iznos od 50 milijuna.

Pouzdan Bayernov insajder Florian Plettenberg tvrdi kako će Davies na ljeto upravi Bayerna postaviti 'ultimatum', sve ne bi li se jedan od najboljih bekova na svijetu priključio najboljem klubu svih vremena.

Bayern je, navodno, već počeo tražiti alternativu za tu poziciju, a prvi pick zove se francuski lijevi bek Theo Hernandez.



Tagovi

BayernReal MadridAlphonso Davies

Ostale Vijesti