Borna Jaksic/PIXSELL
Borna Jaksic/PIXSELL

Matković odbio milijune i ostao vjeran Osijeku!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.12.23. | 14:45

Iznimno talentirani napadač Osijeka potpisao je profesionalni ugovor za Bijelo plave koji ga veže uz Pampas do 2026. godine

U Osijeku imaju razloga za zadovoljstvo. Anton Matković potpisao je profesionalni ugovor s Osijekom do 2026. godine. Na taj se način Osijek osigurao da mu netko ne otme ponajboljeg hrvatskog nogometaša generacije 2006., a koji će u veljači navršiti 18 godina, te je kao takav mogao birati sredinu u kojoj bi nastavio.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, Matković i osobe iz njegova okruženja procjenili su kako je Osijek idealna okolina za njegov razvoj te su pristali na uvjete koje je klub stavio pred njega.

Matković je počeo u redovima Marsonije iz Slavonskog Broda te je stigao u Osijek u juniorsku momčad. Imao je stipendijski ugovor do 2025., ali koji se lako mogao raskinuti s njegovom punoljetnošću.

Zainteresiranih je bilo puno. Najviše engleski Everton, potom RB Salzburg te talijanski Sassuolo. Saznajemo kako su cifre bile primamljive i debelo iznad onoga što je Osijek mogao ponuditi, ali Matković je umjesto novaca izabrao plan koji je klub stavio pred njega...

Epilog svega toga je autogram na profesionalni ugovor!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OsijekAnton MatkovićHNL

Ostale Vijesti