Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Martićeva Finska svladala Hrvatsku u prvoj prijateljskoj utakmici

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.12.21. | 18:27

Druga utakmica igra se sutra u 18 sati.

Reprezentacija Hrvatske izgubila je u prvoj prijateljskoj utakmici u Finskoj protiv domaće reprezentacije koju vodi hrvatski stručnjak Mićo Martić. Jedini pogodak na utakmici zabio je Juahana Jyrkiannen u 24. minuti utakmice. Hrvatska je pogodak primila iz prekida, nakon čega se Marinko Mavrović odlučio na igru s golmanom-igračem, ali Futsal Vatreni nisu uspjeli zabiti Finskoj i doći barem do boda.

"Osjećam se jako dobro. Ovo nije tajna, očekivali smo čvrstu utakmicu, bilo je jako teško, pogotovo u prvom dijelu u kojem je Hrvatska bila svježa. U drugom dijelu smo dominirali sve dok nisu počeli igrati s golmanom-igračem, što Hrvatskoj odgovara. Ovo je nevjerojatno iskustvo za naše igrače, ono što možemo očekivati na Europskom prvenstvu. Sutra očekujem istu utakmicu s time da će Hrvatska imati još više želje da dođe do pobjede i revanšira nam se za današnji poraz", rekao je nakon utakmice Martić.

Druga pripremna utakmica igra se sutra u Tempereu s početkom u 18 sati. Nakon dvoboja oba izbornika objavit će popis putnika za Europsko prvenstvo koje se od 19. siječnja do 6. veljače održava u Nizozemskoj.


Tagovi

HrvatskaHrvatska futsal reprezentacijaMarinko MavrovićFutsalfutsalFutsal Euro 2022

Ostale Vijesti