Marseille čupao bod, Metz promašio pobjedu iz jedanaesterca (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.12.19. | 19:32

Još jedna sezona koja smrdi na ''šetnju u parku'' za PSG.

Metz i Olympique iz Marseillea remizirali su 1:1, te su se tako gosti našli u situaciji da se njihov zaostatak za PSG-om još dodatno poveća.

Domaćini, koji su bili daleko od favorita u ovoj utakmici, poveli su u 40. minuti. Fabien Centonze izbačen je na desnom krilu u veoma izglednoj situaciji za dobar centaršut. Nakon što je isti od strane 23-godišnjaka i upućen, nadomak peterca najspretniji je bio Opa Nguette, i doveo Metz u vodstvo.

 

 

Metz je mogao dodatno povećati vodstvo. Po lijevoj strani kaznenog prostora je potpuni nered driblinzima napravio Nguette, te biva srušen. Sucu Delajodu nije preostalo ništa drugo nego da dosudi kazneni udarac. Ipak, udarac Dialloa s bijele točke brani golmanska legenda na vratima Marseillea Steve Mandanda.

Kazna u vidu izjednačenja je stigla u 71. minuti. Nakon lijepe akcije, sâm se na desnom krilu našao Valere Germain. Zavrnuo je dugu povratnu, prizemnu loptu, a na njoj se prvi našao bivši igrač Crvene zvezde Nemanja Radonjić.

 

 

Metz je 17. sa 16 bodova, i trenutno su mjesto iznad zone ispadanja, ali i sa dvije utakmice više od Amiensa i Nimes, odnosno jednom od zadnjeg Toulousea.

Marseille je drugi s 35 bodova, četiri manje od PSG-a, ali i s također čak dvije utakmice više u trenutku pisanja.

Nantes je s minimalnih 1:0 na gostovanju svladao Nimes na gostovanju, isto kao i Reims ''fenjeraša'' Toulouse.

Amiens i Dijon odigrali su neodlučeno 1:1, a dvije utakmice završene su bez golova, Angers-Monaco i Brest-Nice.

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

MetzMarseilleLigue 1

Ostale Vijesti