Miroslav Lelas/Action Images
Miroslav Lelas/Action Images

Marin Jakoliš: Hvala splitskoj publici, još ne znam gdje ću igrati na proljeće

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.12.21. | 20:29

Napadač Šibenika danas slavi 25. rođendan, za poklon je dobio nagradu za najboljeg igrača turnira Četiri kafića.

Marin Jakoliš sigurno nije mogao zamisliti bolji povratak pred splitsku publiku, istina radilo se o revijalnom sportskom događaju, ali napadač Šibenika doživio je ovacije na turniru Četiri kafića. Dobio je nagradu za najboljeg igrača, možda nije bio najbolji na parketu, ali je postigao dva gola i imao nekoliko asistencija te svojim pristupom oduševio gledatelje. Kad je u finalu sjedio na klupi skandirali su njegovo ime, pljeskali mu i kada je davao izjavu uživo za nacionalnu televiziju. A kad je utakmica završila dugo je dijelio autograme i fotografirao se s navijačima.

„Ne znam jesam li ikada imao odradio ovoliko fotografija s navijačima, nisam očekivao ovu atmosferu koja me dočekala, nikada to nisam mogao zamisliti da će se dogoditi meni, veliko im hvala“ govorio je Jakoliš u dahu nakon brojnih čestitki. Navijači su očito prepoznali što je sve odigrao protekle jeseni u dresu Šibenika.

„Mislim da je odlazak na posudbu bio dobar potez, u Šibeniku sam se preporodio, dobio ono što mi je nedostajalo proteklih godina. Ne samo u Hajduka nego i ranije. Mislim da napokon mogu reći da sam odigrao pravu polusezonu i da sam spreman nastavit dalje. U ovom trenutku nitko ne zna gdje ću igrati na proljeće, ne znam ni ja“ rekao je Jakoliš. Publika na Gripama bi ga očito htjela vidjeti u dresu Hajduka.

„Reakcija publike i podrška mi daju do znanja da me žele natrag, ali vidjet ćemo. Ovo što sam doživio mi je određena satisfakcija za sve što se ranije događalo, nisam očekivao ovakvu podršku. Mislim da su ljudi shvatili da ako prije to nije bilo to, ipak može to bit to. Tako da im puno hvala na dočeku na Gripama“ istaknuo je Jakoliš.

Prije nekoliko dana sa Šubićevca su se oglasili da ga žele ostaviti u klubu, za to im treba 250 tisuća eura. Krilni napadač ne zna kada će se situacija razriješiti.

„Ne znam, trebalo bi se znati kroz sljedećih nekoliko dana. Jučer je bio Božić, danas mi je rođendan, nisam ni stigao razmišljati o tome“ iskren je Jakoliš.

Jasno da je pratio Hajduka protekle jeseni, ako se vrati na Poljud zna tko ga i što čeka.

Hajduk ima odličnog trenera, odličnu momčad i odličnu klapu unutar kluba. Rade svoj posao na terenu, šteta zbog samo boda protiv Osijeka, ali to je nogomet. Treba ići dalje“ poručio je Marin Jakoliš i nastavio dijeliti autograme na Gripama.


Tagovi

Malonogometni turnir Četiri kafićaMarin JakolišNK ŠibenikHajduk

Ostale Vijesti