TOBY MELVILLE/Action Images
TOBY MELVILLE/Action Images

Mamić zna uzrok poraza: "Tu smo mogli bolje reagirati"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.03.21. | 08:10

Slažete li se s trenerom Dinama?

Nogometaši Dinama očekivano su poraženi na gostovanju u Londonu u 1/16 finala Europske lige protiv Tottenhama. Ključni igrač utakmice bio je ponajbolji napadač svijeta Harry Kane koji je s dva pogotka odlučio pitanje pobjednika, a dojam je kako su Pijetlovi 'igrali koliko im je trebalo'.

Nakon utakmice kratki osvrt na ono što se događalo u Londonu dali su Luka Ivanušec i Mislav Oršić, da bi nakon njih red došao i na trenera Zorana Mamića.

"Ne trebaš biti previše pametan da bi zaključio kako je Tottenham dimenzija više u odnosu na nas. Dolaze iz najbolje lige svijeta, lige iz koje je pet-šest klubova u završnicama europskih natjecanja", rekao je Mamić pa nastavio:

"Na ovoj razini moraš biti tri tisuće posto koncentriran jer suparnici takve klase sve kažnjavaju. Mi nismo ni navikli igrati protiv tako velikih i jakih momčadi. Što se tiče revanša na Maksimiru, mi možemo bolje, to je sigurno, ali ne zaboravimo da igramo protiv fantastične ekipe. Šteta jedino onih naših nekih poluprilika, pa i prilika, tu smo mogli bolje reagirati", zaključio je strateg Plavih.

Podsjetimo, Jose Mourinho je po završetku utakmice istaknuo kako ga je Dinamo iznenadio kontranapadima te da, budući u uzvratu neće biti publike, je apsolutno svejedno gdje će se utakmica igrati.



Tagovi

Zoran MamićDinamo ZagrebTottenhamEuropska liga

Ostale Vijesti