Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Mamić optimističan nakon Rijeke: Idemo u London uživati i pobijediti Tottenham

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.03.21. | 19:46

Ušli smo odlično u utakmicu, dominirali od prve minute i ostaje žal što nismo već tada riješili pitanje pobjednika, rekao je trener Dinama

Dinamo je bez većih problema riješio problem zvan Rijeka i dokazao da je najbolja momčad u HNL-u. Bila mu je ovo osma uzastopna pobjeda, uključujući i europske nastupe, a sukladno tome zadovoljan je i trener Zoran Mamić.

„Ušli smo odlično u utakmicu, dominirali od prve minute i ostaje žal što nismo već tada riješili pitanje pobjednika. No teško je to protiv Rijeke, koja se pokazala kao vrlo dobra momčad. U drugom poluvremenu čak je i malo dominirala, ali bez opasnih situacija pred našim golom, dok smo mi, s druge strane, golom Oršića riješili sve dvojbe“, rekao je trener Dinama odmah nakon utakmice.

Zatim se prebacio na Europu i gostovanje kod Tottenhama u četvrtak.

„Okrećemo se Tottenhamu, iako moram priznati da mu je stručni stožer već i ranije bio posvećen. Ne i igrači, koji su bili fokusirani na Rijeku. Sadaćemo ih upoznati sa sljedećim protivnikom, ali tu nema velikih tajni. Tottenham je veliki klub, svima nam je to nagrada za sve što smo napravili u dosadašnjem dijelu sezone, ali ne predajemo se. Idemo u London uživati, idemo pobijediti Tottenham“, poručio je za kraj Mamić.


Tagovi

Zoran MamićDinamo ZagrebTottenham

Ostale Vijesti