Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Mamić nakon izvlačenja Tottenhama: "Želimo im zadati glavobolje"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.02.21. | 14:03

Komentirao je atraktivne protivnike.

Nakon što su apsolvirali ruski Krasnodar, nogometaši, stručni stožer i Uprava Dinama okrenuli su se ka ždrijebu osmine finala maloprije održanom u švicarskom Nyonu.

Tamo je odlučeno da će za prolazak u četvrtfinale igrači Zorana Mamića igrati protiv jakog Tottenhama kojeg predvode Kane, Son i Bale te Mourinho s klupe.

Iako je prema izboru odlučeno da će Dinamo biti domaćin 11. ožujka, moguće je da će zbog britanskog soja koronavirusa igrači Tottenhama nastupiti kao gosti u nekoj od susjednih zemalja, ukoliko ne budu mogli ući u Hrvatsku, a moguće je da se domaćinstva i zamjene. Arsenal, još jedan londonski klub, svoju bi utakmicu kao domaćin također trebao igrati 18. ožujka, a prema UEFA-inim pravilima, to nije dozvoljeno te je moguće da će Tottenham i Dinamo zamijeniti domaćinstva.

Ždrijeb je prokomentirao i trener Zagrepčana, Zoran Mamić, koji je u klupskim prostorijama pratio izvlačenje.

"Veselimo se Tottenhamu jer smo dobili atraktivnog protivnika. Ne znamo još koja je situacija s domaćinstvima s obzirom na stanje u Engleskoj. Znamo ih, gledamo ih na televiziji i sigurno ćemo se dobro pripremiti. Ali prvo HNL", rekao je nakon ždrijeba.

Neizostavno, dobio je pitanje i o Mourinhu koji se vraća na Maksimir gotovo 10 godina nakon što je 2011. kao trener Reala slavio protiv Modrih 1:0.

"On je top tri svjetskih trenera i za mene je to privilegija. Ne bih se usudio komentirati Mourinha, on je preveliki trener da bih rekao bilo što negativno. No, ne igramo ni on ni ja i vjerujem da možemo pružiti dobar nogomet."

Na koncu, sumirao je kako on i momčad gledaju na predstojeće susrete te je apostrofirao da se nipošto neće predati nego da će ići na pobjedu i prolazak dalje.

"Mi ovo doživljavamo kao nagradu za sve što smo napravili u ovoj sezoni. Imamo dobro izbalansiranu momčad i nadam se samo da ćemo svi biti zdravi do te utakmice da pružimo što bolji otpor. Želimo im zadati glavobolje. Tottenham je velika ekipa s velikim trenerom, ali za mene je moja momčad najbolja na svijetu. Nitko nas ne može impresionirati."


Tagovi

Dinamo ZagrebZoran Mamić

Ostale Vijesti