Maksimir će opet biti pun: Za Anderlecht prodano više od 10 tisuća ulaznica

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.12.18. | 07:24

Lijepe vijesti iz Maksimira.

Dinamo u četvrtak (13. prosinca) igra posljednju utakmicu grupne faze Europske lige. Na Maksimiru dočekuje Anderlecht, koji je ispao iz igre za drugi krug, a Plavi su sigurni prvi. No, unatoč revijalnom karakteru utakmice, čini se da će raspoloživi kapacitet Maksimira biti ispunjen.

> Odigraj Dinamo – Anderlecht

Iz Dinama javljaju kako je za tu utakmicu prodano već više od 10 tisuća ulaznica što znači da bismo ponovno mogli gledati puni Maksimir. Doduše, sigurno neće biti ispunjen do kraja jer Dinamo iz sigurnosnih razloga neće pustiti cijeli kapacitet u prodaju, a u ovih „više od 10 tisuća prodanih ulaznica“ ulaze i godišnje, kojih ove godine ima više nego inače.

Kako god, četvrti puta ove sezone, nakon Young Boysa, Fenerbahčea i Spartaka, na Maksimiru bi trebalo biti više od 20 tisuća gledatelja, što je za neke prethodne sezone nepojmljiva brojka. A tko zna, ako Dinamo pobijedi Anderlecht, možda se ta brojka ponovi i na posljednjoj ovogodišnjoj utakmici protiv Hajduka u prvenstvu.

Iako treba napomenuti kako ovaj Dinamo na utakmice prvenstva i Kupa privlači dosta manje gledatelja nego na prestižnijim europskim dvobojima. Recimo, na nedavnoj utakmici četvrtfinala kupa, unatoč odličnim rezultatima Plavih, bilo je manje od dvije tisuće gledatelja te je Maksimir izgledao „standardno“ sablasno.

Međutim, prije Anderlechta i Hajduka, Dinamo se fokusira na Inter s kojim u nedjelju u 15 sati igra u Zaprešiću.

> Odigraj Inter - Dinamo

(Foto: Pixsell)

 


Ostale Vijesti