REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Madrid cilja na Olma kao Modrićevog nasljednika, Barca i dalje aktivna, ali se i United počeo udvarati bivšem dinamovcu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.03.24. | 15:57

Bit će zanimljivo vidjeti što će Leipzig po ovom pitanju napraviti

Prema pisanju španjolskog lista Fichajes, nekadašnji dinamovac Dani Olmo vruća je roba na nadolazećem transfer roku. Zainteresirani za playmakera Leipziga su Barcelona, ali i Real Madrid te Manchester United.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bivši polaznik legendarne Barcelonine škole La Masia, koji je svoj talent kovao u zagrebačkom Dinamu, a potom prešao u Leipzig 2020, imao je određenih problema s ozljedama ove sezone, ali je svejedno skupio sedam golova i četiri asistencije u 19 nastupa u svim natjecanjima. Osim toga, postigao pobjednički hat-trick, odnosno, trogodak, što bi rekao kolega Ivan Ljubić u DFL Superkupu kada je Leipzig ostvario veliku pobjedu nad Bayernom. Shodno njegovom razvoju, porastao je i interes za njime.

Pri tome, interes Barcelone za Olma nije novost niti iznenađenje. Katalonski div već nekoliko godina želi vratiti svoje dijete ondje gdje je sve počelo. Pogotovo s Raphinhovom neizvjesnom budućnošću, Barcelona sve intenzivnije razmišlja o Olomovom povratku. No, u željama nije sama. Što se tiče Real Madrida, Dani Olmo je moguća zamjena za našeg Luku Modrića ili Tonija Kroosa kako im se karijere približavaju kraju ili barem novim destinacijama. Nekadašnji bi dinamovac tako trebao postati novi kreativni um bijelog veznog reda.

S druge strane, Manchester United može koristiti Danija Olma na desnoj strani. S Antonyjem i Jadonom Sanchoom koji su se pokazali kao neuspjesi na Old Traffordu, Unitedu je želja za novim desnim krilom sve veća, a Olmo joj se može prilagoditi.

Bit će zanimljivo vidjeti što će Leipzig po ovom pitanju napraviti, a onda i hoćemo li gledati u Španjolkskoj dva nekadašnja dinamovca jednog protiv drugog ili u istom klubu ili ćemo na Otoku imati 'Dinamove' derbije u okršajima manchesterskih giganta. (eg)




Tagovi

Dani OlmoBarcelonaReal MadridLa LigaPremiershipManchester CityManchester UnitedLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti