Action Images/Reuters
Action Images/Reuters

Lukaku zabio jedan od najbizarnijih golova sezone, Perišić maestralno pogodio u Interovom demoliranju Udinesea (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.05.21. | 16:32

Ovakvi golovi se rijetko viđaju.

Inter je prvak još od početka svibnja. I kada se mislilo da će se momčad Antonija Contea u posljednjim kolima opustiti i igrati ležerno, Nerrazzuri su se opustili i ubacili u višu brzinu te dokazali svu raskoš svojeg talenta. Prvo su razbili Sampdoriju (5:1) i Romu (3:1), a onda su odigrali jako dobru utakmicu protiv Juventusa, ali na kraju izgubili nakon diskutabilnih sudačkih odluka (2:3).

U posljednjem kolu, na opraštanju od sezone, Inter je na domaćem terenu razbio Udinese 5:1. Marcelo Brozović nije igrao zbog suspenzije, a Ivan Perišić ušao je u nastavku i u 64. zabio za 4:0 vodstvo svoje momčadi. Vecino je povukao loptu, ostavio je za hrvatskog reprezentativca koji efektno pogađa u suprotni kut za potvrdu pobjede svoje momčadi.

Pogodak Perišića za 4:0 možete pogledati OVDJE.

No, pogodak dana bio je onaj Romelua Lukakua u 71. minuti utakmice. Belgijac je prvo promašio loptu koju mu je poslao Vecino. Lopta je potom stigla do Alexisa Sancheza koji je naciljao suprotni kut no pogodio je stativu. Lopta se potom odbila u mrežu od "ni krivog, ni dužnog " Lukakua .

Ovaj čudni pogodak za 5:0 možete pogledati OVDJE.

Inter je u vodstvo stigao već u 8. minuti kada je Ashley Young zabio nakon kombinacije s Lautarom Martinezom.

Pogodak Younga za 1:0 pogledajte OVDJE.

Do poluvremena na 2:0 povisio je Christian Eriksen koji je sjajno pogodio iz slobodnjaka.

Pogodak Danca za 2:0 pogledajte OVDJE.

Na 3:0 povisio je Lautaro Martinez iz kaznenog udarca kojeg je izborio Hakimi početkom nastavka.

Pogodak Agrentinca pogledajte OVDJE.

Uslijedili su maestralan pogodak Perišića i bizaran pogodak Lukakua. Kada se činilo da će Inter doći do najuvjerljivije pobjede sezone, Udinese je izborio penal kojeg je realizirao Pereyra.

Obje momčadi sada idu na godišnji odmor i u miru mogu pogledati završnicu prvenstva u kojem ri kluba love posljednja dva mjesta u Europi.



Tagovi

Romelu LukakuIvan PerišićAshley YoungLautaro MartinezChristian EriksenAntonio Conte

Ostale Vijesti