Pixsell
Pixsell

Luka Modrić odbio 100 milijuna eura, ostaje u Real Madridu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 12.06.23. | 10:40

Španjolski novinar koji prati Real Madrid uzburkao je španjolsku javnost izjavom o ponudi koja je iz Saudijske Arabije sletjela na stol Luke Modrića.

Španjolski medijski prostor u subotu je uzburkala objava Ramona Alvareza de Mona, poznatog španjolskog novinara, ujedno i navijača Real Madrida, da je saudijski Al Hilal Luki Modriću ponudio ugovor od 80 milijuna eura za dvije godine, uz bonus od 20 milijuna ako hrvatski kapetan ugovor odradi do kraja. Alvarez de Mon je uz to objavio kako Luka Modrić - razmišlja o prihvaćanju te nemoralne ponude.

Međutim, novinar Sportskih novosti Robert Matteoni, koji je napisao Modrićevu biografiju, najbolji je informator kada je riječ o karijeri hrvatskog kapetana, a on je u tekstu za SN objavio kako Modrić i da je htio prihvatiti spomenutu ponudu nije mogao, budući da je još prije dva mjeseca potpisao formalni ugovor s Kraljevima do lipnja 2024. godine.

No, Real Madrid još uvijek nije službeno objavio produženje ugovora sa svojom 'desetkom', samim time, svakodnevno se javljaju brojni 'transfer-gurui' i informatori donose nove informacije o Modrićevom transferu.

"Taman da bi i ozbiljno promišljao XXL lukrativni transfer na toj destinaciji, Modrić ne može više natrag. Ugovor s Realom je potpisan, a uz to postoji i ulog “riječi” koju je dao klubu u kojem se globalno proslavio proteklih 11 godina. Temeljem svih ponašanja unutar tog razdoblja, Modrić je postao legenda kluba i osoba koju u Realu žele zadržati i nakon igračke karijere upravo zbog njegove igračke veličine, ali i ponašanju, primjera madridiste", piše Matteoni.

Prema tome, Modrića ćemo još godinu dana gledati u dresu Kraljevskog kluba, a idućeg ljeta, tko zna...

Hrvatskom reprezentativcu u ovom je trenutku fokus isključivo na Final Fouru Lige nacija u kojem Vatreni u polufinalu idu na noge domaćinu turnira Nizozemskoj: Utakmica se igra u srijedu, 14. lipnja na kultnom De Kupiu u Rotterdamu. (G)



Tagovi

Real MadridLiga nacijaFinal Four Lige nacija 2023Luka ModrićHrvatska nogometna reprezentacijaSaudijska Arabija

Ostale Vijesti