Reuters/ANTONIO BRONIC
Reuters/ANTONIO BRONIC

Luka Modrić: "Kad sam vidio transparent, naježio sam se, hvala i Francuzima" (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.06.22. | 23:06

Hrvatski kapetan zadovoljan je igrom i bodom u svojoj 150. utakmici u dresu Vatrenih.

Hrvatska je večeras odigrala dobru utakmicu i remizirala sa svjetskim prvakom na odlično popunjenom Poljudu.

"Bolje je kad ne izgubiš. Možemo biti zadovoljni igrom, odigrali smo muški, kompaktno, a takav pristup nas je nagradio golom. Pred nama su još dvije utakmice i trebamo ovako nastaviti. Dali su nam novu energiju, svježine i na kraju smo sretni zbog boda. Iako, da smo ranije izjednačili, možda bi i pobijedili. Ovo će nam biti dodatno samopouzdanje za iduću utakmicu. Iako je Francuzima falilo igrača, to je i dalje jaka reprezentacija", rekao je hrvatski kapetan Luka Modrić.

Luka Modrić je odigrao 150. utakmicu, a prije dvoboja dobio je priznanje od navijača, HNS-a, ali i francuskog izbornika Didiera Deschampsa koji mu je uručio francuski dres s brojem 150.

Reuters/ANTONIO BRONICReuters/ANTONIO BRONIC

"Fenomenalan osjećaj. Sretan sam i ponosan zbog tog jubileja. Nisam to očekivao, ali eto. Hvala publici na podršci i transparentu. Kada sam ga vidio naježio sam se. Hvala HNS-u na majici, ali i Francuzima na dresu za ovaj jubilej".

Pred Hrvatskom su dva gostovanja, prvo u Danskoj, a onda i u Francuskoj.

"Danska je stvarno kvalitetna ekipa, to se vidjelo već na Svjetskom prvenstvu. Odradili su odličan Euro i kvalifikacije za Katar. Očekuje nas jako teška utakmica. Idemo se pripremiti najbolje što možemo, pravu utakmicu", rekao je za kraj Luka Modrić.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaFrancuska nogometna reprezentacijaLiga nacijaLuka Modrić

Ostale Vijesti