foto: Action Images
foto: Action Images

Luis Suarez golom u 90. minuti vratio Atletico na tron

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.01.21. | 18:24

Rojiblancosi su zamalo prokockali pobjedu, ali se ukazao sjajni Urugvajac.

Odigrane su dvije utakmice 17. kola španjolske La Lige u kojima su pobijede upisali Athletic i Atletico.

Atletico Madrid je slavio na gostovanju kod Alavesa rezultatom 1:2.

U prvom poluvremenu smo gledali klasičnu utakmicu Atletica, koji svom protivniku u tom razdoblju nije dozvolio niti jedan udarac po golu. Nisu ni gosti briljirali, ali su ipak u konačnici jednu od tri prilike uspjeli realizirati. U 41. minuti Marcos Llorente je naletio na jedan odbijanac i pospremio loptu u mrežu za 0:1.

Atletico je i u nastavku držao čvrst blok ispred svog gola ne dopuštajući protivnicima previše prostora. U 62. minuti gosti ostaju s igračem više na terenu nakon što je Laguardia napravio prekršaj nakon kojeg ga sudac Munuera na sugestiju VAR-a šalje prijevremena u svlačionicu.

Međutim, da ne ide sve kao podmazano za momčad Diega Simeonea pobrinuo se Felipe u 84. minuti kad je nespretnom reakcijom pospremio loptu iza leđa svog vratara za 1:1.

Gosti su u završnici bacili sve karte u napad tražeći gol koji ih vraća na vrh tablice, a on se dogodio u 90. minuti. Joao Felix je u kaznenom prostoru pronašao Luisa Suareza, kojem nije bio problem matirati domaćeg vratara za 1:2 i vrijedna tri boda.

U prvoj utakmici dana Athletic Bilbao je na svom San Mamesu pobijedio Elche rezultatom 1:10. Gol vrijedan tri boda djelo je Muniaina u 25. minuti.



Tagovi

Luis Suarez

Ostale Vijesti