Loris Karius se vratio u domovinu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.09.20. | 14:20

Liverpoolov golman od danas će imati novi angažman.

Veliki tragičar finala Lige prvaka otprije dvije godine, Loris Karius, uskoro će se vratiti u domovinu.

Njemački Kicker prenosi kako je vratar Liverpoola, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Besiktasu, sada dogovorio suradnju s Union Berlinom. Uskoro će odraditi liječnički pregled te bi već danas mogao biti službeno predstavljen kao novo pojačanje kluba iz njemačke metropole.

Bivši U21 reprezentativac Njemačke ulazi u najbolje godine karijere u kojoj je u seniorima igrao za Mainz, Redse i istanbulskog velikana, napunio je 27 godina, a u Bundesligi se nada vratiti na pravi put nakon što mu je loša partija u spomenutom finalu protiv Reala uzdrmala samopouzdanje.

Kicker piše da će ga klub s Anfielda poslati na novu posudbu. Protekle dvije sezone bio je standardan u turskom velikanu, upisavši 30 nastupa u prvoj, potom i 25 utakmica u drugoj sezoni na Vodafone Areni.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Union Berlin are close to finalising a deal to sign Liverpool goalkeeper Loris Karius on a season-long loan. He will undergo his medical today. (Source: KICKER) <a href="https://t.co/gbxUTN0a3u">pic.twitter.com/gbxUTN0a3u</a></p>&mdash; Transfer News Live (@DeadlineDayLive) <a href="https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1310536687085330433?ref_src=twsrc%5Etfw">September 28, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/j9hD6dmHwQQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Action Images)


Tagovi

Loris KariusUnion Berlin

Ostale Vijesti