Lokomotiva generalku igra protiv - Ajaxa! (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.07.22. | 13:05

Respektabilan protivnik za zagrebačkog prvoligaša

Poznato je da se Lokomotiva već godinama za početak sezone priprema u Nizozemskoj, a sada će u zemlji tulipana odigrati i prijateljsku utakmicu protiv, bez premca, najjačeg imena protiv kojeg su Lokosi igrali na pripremama. Riječ je o amsterdamskom Ajaxu, četverostrukom prvaku Europe te osvajaču 55 domaćih trofeja.

Utakmica protiv Ajaxa igra se iduće subote, 9. srpnja u Amsterdamu i momčadi Silvija Čabraje poslužit će kao generalka pred početak sezone koju Lokomotiva u petak 15. srpnja otvara na Maksimiru protiv prvaka Dinama.

Lokosi su tu utakmicu najavili na standardno-kreativan način: Sebastien Haller u predvečer vodi loptu po ulicama nizozemske prijestolnice, a klizećim startom pokušava mu je oteti mladi Silvio Goričan.

Podsjetimo, Lokomotiva je prije dva dana u Nizozemskoj svladala još jedan slavni klub, škotski Queens Park, ujedno i najstariji živući nogometni klub izvan Engleske i Walesa.

Prije utakmice s Ajaxom, Lokomotiva će u Nizozemskoj odigrati prijateljske utakmice s Go Ahead Eaglesima i Maccabi Tel Avivom.

(N.R.)


Tagovi

NK LokomotivaLokomotiva ZagrebAjaxPrva HNL

Ostale Vijesti