Pixsell
Pixsell

Ljubičić: "Sada moramo pobijediti u Šibeniku, više nemamo pravo na pogrešku"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.04.23. | 07:44

Dinamov polivalentni bek i jedini plavi strijelac u Gorici prokomentirao je gubitak nova dva boda....

Dinamo je jučer izgubio 10. bod u posljednjih pet prvenstvenih susreta. Zanimljivo, u prethodna 22 kola, Plavi su izgubili tek jedan bod više. Nakon remija s Osijekom te poraza od Istre i Šibenika, prvaci su u subotu odigrali neriješeno i u Velikoj Gorici. Jedini pogodak za Dinamo zabio je Robert Ljubičić kojem je to ujedno bio i prvi gol u plavom dresu u HNL-u.

"Prvo poluvrijeme bilo je tradicionalno teško, sjetimo se da smo zadnji put zabili u 90. za pobjedu. Danas su nam domaćini maksimalno otežali igru, nismo bili dobri prvo poluvrijeme. Drugo smo otvorili dobro, zabili gol, ali smo na kraju ostali bez dva boda. Moj prvijenac u HNL-u? Bilo bi mi draže da smo pobijedili. Drago mi je da sam na neki način mogao pomoći ekipi. Da smo pobijedili bilo bi mi još draže".

Pred Dinamom je težak raspored, slijedi im polufinale Kupa u Šibeniku, a onda i domaća utakmica protiv zahuktale Lokomotive.

"Za nas je svaka utakmica bitna. Moramo pobijediti u svakoj. Moramo pobijediti u Šibeniku, polufinale je i nemamo pravo na pogrešku. Moramo se pokazati u drugačijem svjetlu nego protiv Gorice".

Zagrebački sastav jučer je igrao na 'domaćem terenu'. Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici bilo je više od 1000 Bad Blue Boysa, a većina 'domaće' tribine također je navijala za Dinamo.

"Gdje godinemo, uvijek nas prate Boysi. Lijepo je uvijek vidjeti kako su nas podržali iako smo prvo poluvrijeme odigrali loše. Hvala im na tome".



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoRobert Ljubičić

Ostale Vijesti