Liverpool se uz dosta problema vratio na pobjednički kolosijek, Arsenalu treća uzastopna pobjeda

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.03.20. | 19:55

Konačno malo mira na Anfieldu.

Naslov u Premier ligi vjerojatno ništa ne može ugroziti, ali na Anfield se uvukla određena nervoza. Momčad je od zadnje četiri utakmcie izgubila čak tri. Pritom su ispali iz FA Kupa, a porazom 1:0 o Atletica doveli se u neugodnu poziciju uoči uzvratnog dvoboja. Stoga je pobjeda bila nužno potrebna, a na krilima svojeg udarnog dvojca do nje su i stigli - Bournemouth je poražen s 2:1.

No, bila je to teška pobjeda Redsa koji se već u 9. minuti našli u minusu. Sjajnu su kombinaciju odigrali igrači Bournemoutha, Lerma je proigrao Wilsona, a on je na drugoj stativi mirno pospremio za 0:1.

Izjednačenje je stiglo u 25. minuti. Gostujuća je obrana teško pogriješila na 30 metara, Mane je ukrao loptu, proigrao Salaha i rezultat je bio poravnat. 

Konačni preokret, a pokazat će se i tri boda, Liverpoolu je osigurao Sadio Mane. U 31. minuti Virgil Van Dijk je na centru oduzeo lioptu i sjajno proigrao u prostor za Senegalca, koji je mirno realizirao čistu šansu za 2:1.

U nastavku dvoboja gledali smo podjednaku igru s nekoliko šansu s obje strane. U 61. minuti gosti su svladali Alissona, ali je na crti sjajno očistio James Milner. U 90. minuti nevjerojatnu je šansu imao strijelac Wilson, no promašio je nebranjen gol i time ostavio tri boda na Anfieldu. 

Od ostalih utakmica izdvajamo treću uzastopnu pobjedu Arsenala. Oni su pogotkom Lacazettea u 76. minuti stigli do 1:0 pobjede protiv West Hama. 

Liverpool - Bournemouth 2:1
Arsenal - West Ham 1:0
Crystal Palace - Watford 1:0
Sheffield United - Norwich 1:0
Southampton - Newcastle 0:1
Wolverhampton - Brighton 0:0
Burnley - Tottenham 1:1

Rezultati by SofaScore

 

(foto: ReuterS)


Tagovi

LiverpoolPremier liga

Ostale Vijesti