LISTIĆ DANA: Pobjede favorita u kupu i žutica u Puli

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.05.19. | 16:00

Danas pratimo kupove.

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Na današnjem Listiću dana odlučili smo se na finala kupova tri zemlje. Lokomotiv i Ural igraju reprizu finala iz 2017. godine i tada su Moskovljani uzeli trofej, a naša su predviđanja da će se to ponoviti i ove godine na neutralnom stadionu u Samari, jer je kvaliteta na njihovoj strani. Razlika na tablici dovoljno govori o odnosu snaga današnjih protivnika.

ODIGRAJ>>>URAL- LOKOMOTIV

Drugi finalni dvoboj našeg odabira je MOL kup u Češkoj između Ostrave i Slavije Prag. Aktualni Češki prvak igra sezonu iz snova i s današnjim trofejom bi je trebao zaokružiti. Jedna je utakmica, ali Slavija je sigurno kvalitetnija momčad i to bi danas trebala pokazati. Utakmica se igra na neutralnom terenu u Olomoucu.

ODIGRAJ>>>OSTRAVA – SLAVIA PRAG

Treći odabir je finale Hrvatskog kupa u Puli, između Dinama i Rijeke. U ovoj utakmici očekujemo napadački Dinamo, a defenzivnu Rijeku s opasnim kontranapadima. Međutim, naš odabir za ovu utakmicu je da će sudac Batinić imati pune ruke posla i podijeliti preko pet žutih kartona, jer će obje momčadi igrati agresivnu igru u kojoj će se udarati kost na kost. U pravilu, u manje bitnim dvobojima ovih klubova viđamo prelazak ove margine. Ipak je ovo prije svega derbi, a posebno danas pošto je direktno igra za trofej.

ODIGRAJ>>>DINAMO - RIJEKA

Listić s kodom 72938822 možete uplatiti u svim poslovnicama germania Sport kladionice i putem weba, do 17:30 sati kada počinje prva utakmica.

(foto: Germanijak)

 


Tagovi

listić danakladionicaprijedlozi i tipovikladioničarski dan

Ostale Vijesti