Goran Kovačić/PIXSELL
Goran Kovačić/PIXSELL

Leko upisao novi poraz: "Izgledamo glupo! Ovo je najgore razdoblje otkad sam ovdje, ljutit sam jako!"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.02.24. | 09:03

Imao je velikih problema u svlačionici. Osim izostanaka Hautekieta, Ngoya i Vanheusdena, još su se dva startera povukla samo nekoliko sati prije utakmice

Bivši trener Hajduka Ivan Leko upisao je novi poraz. Njegov Standard je pao kod Westerloa, ovoga puta 2-1. Rouchesi imaju skupljenih samo pet bodova od 18 mogućih pod vodstvom Ivana Leke. Ivan Leko posebno je bio nezadovoljan drugim dijelom:

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Prvo poluvrijeme nije bilo loše, ali sam razočaran drugim dijelom. Izgubili smo previše duela i premalo smo stvarali. U važnim utakmicama poput ove, gdje se bodovi broje dvostruko, ne možete si priuštiti da ne budete 100 posto", rekao je pa dodao:

"Bili smo dobri, imali smo kontrolu, ali osjećao sam jasan nedostatak samopouzdanja od strane momčadi. Neki ljudi misle da su Barça i igraju tiki-taku. Samo izgledamo glupo!"

Imao je velikih problema u svlačionici. Osim izostanaka Hautekieta, Ngoya i Vanheusdena, još su se dva startera povukla samo nekoliko sati prije utakmice.

"Uz izostanak Noubija i Kange, priprema za utakmicu je bila vrlo teška. Još je kompliciranije bilo kada je na četvrt sata do utakmice Marlon Fossey morao ustupiti svoje mjesto zbog ozljede. Bez braniča, bez napadača, nedostajalo nam je balansa. Bili smo prisiljeni staviti veznjaka u zadnju liniju" nastavlja Leko ciljajući na Aidena O'Neilla koji je dobrih sat vremena igrao u centralnoj obrani.

"Stigli smo ovdje puni samopouzdanja nakon prošlotjedne pobjede, ali danas to nije bilo dovoljno. Imamo puno ozlijeđenih u obrani i napadu, bila je to prilika da drugi preuzmu odgovornost, ali oni to nisu učinili. Nismo bili dorasli zadatku. Ovo je najgore razdoblje otkad sam ovdje. I ljutit sam, jako sam ljutit", zaključio je.

Nešto će se morati hitno promijeniti, igrači će se morati probuditi jer Union Saint-Gilloise, Ghent i Genk su na rasporedu za sljedeća tri susreta. Dakle, vrlo je malo manevarskog prostora. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukIvan LekoStandardStandard LiegeBelgija

Ostale Vijesti