Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Legendarni vratar Hajduka: „Je li Lukša trebao imati veći kredit? Mislim da da“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 08:46

Bilić kaže kako NO na čelu s Aljošom Pavelinom pronalazak čovjeka koji je najkvalitetniji, a ne onoga na kojeg će imati utjecaj, bio ključan kriterij u izboru

Ivan Bilić postao je novi predsjednik Hajduka. Večer ranije, dok još dogovor nije bio službeni, slavni vratar Hajduka i Hajdučko srce slavonskih korijena, Vladimir Balić, govorio je za službene kanale splitskog kluba o cijeloj situaciji.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Je li Lukša trebao imati veći kredit? Mislim da da. Noć i jutro su veoma različiti, vi noću vidite jedno, a nakon nekog vremena, vidite koliko je netko bio dobar. Naravno da emocije ne bi smjele biti te koje odlučuju, ovo je preveliki sustav da bi se ishitrene odluke donosile", rekao je Balić, a o Ivanu Biliću nije puno govorio jer, kako je rekao, ne zna puno o njemu. Ali je zato dao mišljenje o Nadzornom odboru i njegovoj odluci.

"Predsjednik Hajduka je onaj koji će imati stav, gard, misao, viziju i od nje neće odustajat i nju neće moć promijenit nitko".

Bilić kaže kako NO na čelu s Aljošom Pavelinom pronalazak čovjeka koji je najkvalitetniji, a ne onoga na kojeg će imati utjecaj, bio ključan kriterij u izboru.

"Nadzornom odboru to bi bila prva i posljednja odluka koju su napravili, kad bi oni išli u tom smjeru da će oni utjecat na nekog. Njihova je najveća odgovornost odabrati pravu osobu. Ta prava osoba i jedan od elemenata prave osobe je da on bude bez utjecaja, znači da na njega ne mogu utjecat razno razni lobiji ili razno razni interesi", zaključio je Balić.



Tagovi

Vladimir BalićHajdukIvan Bilić

Ostale Vijesti