DAVID W CERNY/Action Images
DAVID W CERNY/Action Images

Legendarni ruski branič ističe: „Vlašićeve oči su sjajile, bio je strašno agresivan“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.04.21. | 14:36

Jedan bivši reprezentativac pričao je o Niksiju, a drugi o Oliću i njegovom debiju na klupi CSKA Moskve.

Bivši Vareni i pomoćnik Zlatka Dalića, Ivica Olić, debitirao je ne pretjerano uvjerljivom pobjedom na klupi CSKA Moskve. Njegova momčad svladala je Tambov u gostima, a za prvu pobjedu u svojoj samostalnoj trenerskoj karijeri može zahvaliti i Nikoli Vlašiću koji je bio strijelac izjednačujućeg pogotka na utakmici u 26. minuti.

Kasnije je Rondon još zabio za vodstvo u 52. minuti, a Vlašić je propustio povećati isto u 64. minuti kad promašio kazneni udarac. 

No, na stranu s neiskorištenim kaznenim udarcem, nekadašnja legenda ruskog nogometa i jedan od rijetkih igrača koji je reprezentativni dres oblačio više od 100 puta, Viktor Onopko, istaknuo je kako je hrvatski reprezentativac i po mnogima najbolji igrač lige odigrao jako dobru utakmicu.

„Vlašić je bio strašno agresivan protiv Tambova, djelovalo je kako je jako fokusiran. Sve je jasno – stigao je hrvatski trener, a on je odmah htio pokazati sve svoje kvalitete. Njegove su oči sjajile na poseban način, danas je bio najbolji igrač na terenu“, rekao je Onopko u razgovoru za ruske medije.

Što se tiče Olića i njegovog debija, sud na tu temu dao je još jedan bivši reprezentativac Rusije, Maksim Demenko.

„Debi je za Olića jedna uzbudljiva stvar. Iako je bio pomoćnik u nacionalnoj vrsti, CSKA je nešto drugo, a on zna klub, igrače i sistem. O tome kakav je posao napravio možemo pričati na kraju sezone. Glavni dio posla napravio je Viktor Gancharenko, druga je stvar to što predsjednik i sada već bivši trener nisu imali iste poglede na mnoge stvari. Priča s Olićem trajala je neko vrijeme, puno prije nego li je bivši trener napustio klub.“


Tagovi

Ivica OlićCSKACSKA MoskvaNikola Vlašić

Ostale Vijesti