Reuters/Matthew Childs
Reuters/Matthew Childs

Legenda njemačkog nogometa i novi izbornik Južne Koreje stiže na klupu londonskog kluba?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 18.04.23. | 09:46

Radio bi se vratio u klub u kojeg je dvaput dolazio kao igrač.

Njemački Kicker plasirao je vijest koja je prilično šokirala sve engleske medije – na klupu Tottenhama uskoro bi mogao stići Jürgen Klinsmann! Ako Conte dobije otkaz na kraju sezone, Nijemci tvrde kako je bivši izbornik Njemačke i SAD-a te aktualni izborni Južne Koreje glavni kandidat za mjesto glavnog trenera, a njegov dolazak bi navodno bio prihvatljiv i navijačima (naročito onim malo starijim) koji se sjećaju Klinsmanna kao igrača i koji znaju da je svojevremeno u dva navrata stizao na White Harte Lane.

Prije manje od dva mjeseca Klinsmann je imenovan za novog izbornika Južne Koreje, ali je u prva dvije utakmice upisao po remi i poraz. Iako je u trenerskoj najviše fokusa stavio na izborničke poslove (Njemačka, SAD, Južna Koreja), dok je od klubova kratko vodio Bayern i Herthu.

Kicker piše da je Klinsmann Conteov nasljednik, ali njegovo ime je samo jedno od brojnih s kojima se špekulira. Talijan je, izgleda, prošlost, a osim Klinsmanna u 'kombinaciji' su Brendan Rodgers, Vincent Kompany, Mauricio Pochettino, Graham Potter i Julian Nagelsmann. (rv)


Tagovi

Jurgen KlinsmannTottenham

Ostale Vijesti