Legenda kluba ponovno se vraća u Bayern

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.04.19. | 16:10

Treći put u Munchenu.

Legendarni napadač peruanske nogometne reprezentacije, Claudio Pizzaro, trebao bi po okončanju aktualne sezone vratiti se u redove minhenskog Bayerna. Međutim, u nešto drugačijoj roli nego do sad.

Naime, posljednjih tjedana naveliko se spekulira igračevom odlasku u mirovinu. S razlogom, Claudio je u listopadu prošle godine napunio okruglih 40 godina, a ove je sezone u 22 nastupa za bremenski Werder (ulazeći s klupe) upisao 3 prvenstvena gola. Prema svemu sudeći, ako je vjerovati riječima jednog od čelnih ljudi bavarskog kluba, Karla-Heinza Rummeniggea, Peruanac bi po završetku karijere trebao po treći put doći u Munchen.

„Dogovorili smo s Claudiom Pizzarom da jednom kada završi karijeru, kada god to bude, da se može vratiti u Munchen i preuzeti rolu ambasadora kluba“, rekao je čelnik velikana iz Saebener Strasse.

Ipak, u igri ostaje mogućnost da Pizzaro odigra još jednu sezonu za Werder, jer mu je klub iz Bremena ponudio jednogodišnje produljenje suradnje. Međutim, napadač koji je već u dva navrata igrao za Bavarce i osvajao s njima Ligu prvaka (2013.) zasad zagonetno šuti i ne otkriva svoje planove. Ipak, Nijemci pišu kako je vrlo izgledno da već ovog ljeta postane ambasador kluba – titulu koju trenutno nose Bixente Lizarazu, Giovanni Elber, a donedavno je tu funkciju obnašao Hasan Salihamidžić prije nego je postao sportski direktor.

 

 

(Foto: Instagram)


Tagovi

Claudio Pizarro

Ostale Vijesti