(foto: Lefevre Sylvain/ABACA/PIXSELL)
(foto: Lefevre Sylvain/ABACA/PIXSELL)

Lazio želi Domagoja Bradarića

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 29.12.20. | 09:58

Talentirani lijevi bek mogao bi napustiti Lille ovog siječnja koji je jasno i glasno objavio za koliko ga Talijani mogu dobiti

Domagoj Bradarić na vrhu je popisa želja Simonea Inzaghija u zimskom prijelaznom roku, piše talijanski Tuttomercato.

Mladi hrvatski reprezentativac koji je za A vrstu skupio četiri nastupa i od kojeg mnogi očekuju da uskoro postane standardan prvotimac kod Zlatka Dalića ove je sezone u dresu francuskog Lillea skupio 18 nastupa (13 Ligue 1, pet Liga prvaka), a ono što mu daje dodatnu vrijednost je to da na lijevoj strani terena može jednako dobro pokriti sve pozicije.

Lille je Bradarića doveo uz Hajduka u ljeto 2019. godine za 6,5 milijuna eura, a kako prenose talijanski mediji, Francuzi su ga spremni pustiti u slučaju da na klupsku adresu stigne ponuda teška 15 milijuna eura.

Iako je ugovorno vezan za francuski klub do ljeta 2024. godine, dobre igre talentiranog Splićanina otvorile su mu put ka nekim drugim ligama i klubovima, a navodno je osmoplasirana momčad talijanskog prvenstva za njegovim uslugama pokazala ozbiljan interes.

Lazio je nakon nevjerojatne drame uspio izboriti proljeće u Ligi prvaka, a 23. veljače sljedeće godine u osmini finala najelitnije klupskog natjecanja susret će se s aktualnim prvakom Bayernom.

Od svojeg dolaska u Francusku Bradarić je za Lille skupio 42 nastupa, upisao je pet asistencija, dok na svoj prvijenac u dresu Lillea još uvijek čeka. Kažu - tko čeka, taj i dočeka - ali ako se interes Lazija pokaže ozbiljnim kao što talijanski mediji uvjeravaju da je, prvijenac za francusku momčad neće tako skoro dočekati, ako i ikada.


Tagovi

Domagoj BradarićtransfertransferiLazioSerie ALigue 1Lille

Ostale Vijesti