Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Krznaru se opasno trese stolica nakon neočekivanog poraza: "Više nismo ni zaslužili"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.10.23. | 08:44

Mediji iz susjedstva nisu sigurni da će hrvatski strateg voditi Violice sljedećeg tjedna protiv Mure

Nogometaši Maribora već se sada polako mire da ni ove godine od naslova prvaka neće biti ništa. Iako je u susjednoj Sloveniji odigrano tek 11. kola (nijedna momčad nije odigrala svih 11 utakmica), Maribor već sada za liderom Celjem zaostaje devet bodova, dok im je najveći rival Olimpija jučer pobjegla na +5.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Krznarova momčad izgubila je na gostovanju kod Aluminija (0-1), a pogodak odluke postigao je Jovanović u 34. minuti. Gosti su vjerovali da u nastavku mogu do preokreta, ali već u 51. minuti je Marko Božić zaradio drugi žuti karton pa je tako momčad iz Kidrilčeva ipak uspjela doći do sva tri boda.

Za Aluminij je utakmicu započeo Loren Maružin, Tin Matić ušao je u nastavku, dok Marko Brkljača zbog ozljede nije konkurirao za utakmicu. Kod gostiju je od prve minute na terenu bio Marin Laušić, da bi onda u nastavku u igru ušli Itsuki Utrata i Hillel Soudani.

Poslije utakmice je trener Krznar, za kojeg domaći mediji ističu kako bi uskoro mogao postati bivši, rekao sljedeće:

“Aluminij je igrao agresivno, a mi nismo znali odgovoriti. Gotovo svaki duel smo izgubili, protivnik je bio jači. Na početku smo bili nekako ravnopravni, onda se nakon pogotka nismo uspjeli vratiti. Danas nismo ni zaslužili ništa više od ovoga“, rekao je bivši trener Dinama, da bi onda malo kritizirao i svoje igrače.

„Od cijele momčadi samo su dva igrača bila na pravoj razini. Sada je pred nama težak tjedan, ovim porazom smo jako zagorčali život“, zaključio je Krznar.

Olimpija je pak slavila na gostovanju kod Rogoške s 2-0, a drugi pogodak za goste postigao je Raul Florutz, dojučerašnji član Lokomotive. Radomlje i Koper odigrali su utakmicu bez pobjednika (1-1), s tim da je domaćin poveo u 87. minuti preko Ivana Krole, posuđenog igrača Hajduka, ali ga je dvije minute kasnije poništio povremeni reprezentativac Slovenije, Enej Jelenić, koji se ljetos vratio u matični klub nakon 12 godina provedenih u Italiji.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Damir KrznarMariborSlovenska nogometna liga

Ostale Vijesti