Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Krznar nakon Gorice: S Kastratijem je sve u redu, pao je zbog iscrpljenosti

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.08.21. | 07:14

U Maksimiru sretni nakon pobjede.

Dinamo je sinoć svladao Goricu na Maksimiru 1:0 i tako stigao do druge prvenstvene pobjede, prve na domaćem terenu u sezoni 2021/22.

"Izuzetna dominacija tijekom cijele utakmice, imali smo vrlo dobar posjed i reposjed. Stvarali smo prilike, no kada vodiš 1:0 uvijek postoji opasnost od nekakvog zalutalog metka i moraš strepiti do samoga kraja. Jako sam zadovoljan s igrom i ostvarenim ciljem. Ovo je druga utakmica u nizu da nismo primili pogodak, obrana je bila stabilna".

Krznar je dosta rotirao, poštedu je dobio veliki broj igrača koji su krenuli u Varšavi, no Livaković, Theophille i Majer su odigrali cijelu utakmicu, a jako dobri Kristijan Jakić igrao je do 85.

"Odradili smo 80 posto plana kada je riječ o doziranju. Poremetila nas je rana ozljeda Bulata, samim smo time uskratili Majera za odmor. No, on je jedan od igrača koji se brzo rekuperira i vjerujem da će u utorak biti maksimalno spreman".

Nakon utakmice Lirim Kastrati pao je na teren. Oko njega su se okupili suigrači, liječničko osoblje, na kraju se ispostavilo da je posrijedi bila iscpljenost...

"Lirim se potrošio. Bio je cijelu utakmicu u fantastičnom energetskom angažmanu. Dao je sve od sebe. Karikirano govoreću, volio bih i da više igrača četveronoške izlazi s terena. S Kastratijem je sve u redu, pao mu je šećer, osjetio je slabost i to je to".

Komentar nakon utakmice dao je i Luka Menalo:

"Ovo je olakšanje za nas, došli smo do prve pobjede na Maksimiru. To nam je prije utakmice bio dodatni motiv. Mislim da smo dvoboj odradili odlično, omogućili smo im jako mali broj prilika. Najbitnija je pobjeda jer Dinamo je takav klub u kojem moraš stalno pobjeđivati i biti na nivou".

Pred Dianmom je dvoboj protiv Šerifa u Tiraspolu u playoffu za plasman u Ligu prvaka.

(4.00) Šerif (3.30) Dinamo (1.90)



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoLirim KastratiDamir KrznarLuka MenaloHNK Gorica

Ostale Vijesti