Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Krznar: Morali smo napraviti šok i mijenjati, sve izmjene smo pogodili

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.10.21. | 19:29

Dinamo je tražio i četvrti gol.

Dinamo je još jednom dokazao svoju kvalitetu. Iako je na odmoru imalo zaostatak od 0:3, Plavi su se u nastavku vratili iz mrtvih i na kraju izvukli zasluženi bod u sjajnoj atmosferi riječke Rujevice.

“Moramo biti zadovoljni bodom: kako je sve krenulo, u prvo poluvremenu izgledali smo blijedo…”, rekao je za Hrvatsku nogometnu televiziju i nastavio: “Prvi gol šok, nakon toga nismo uspijevali prekidati kontre. Sva sreća, u drugi dio ušli smo odlučno i, subjektivno, žalimo što nismo došli do pobjede”.

Krznar je na poluvremenu napravio tri zamjene, promijenio je formaciju iz 4-2-3-1 u 3-5-2, a ta rošada urodila je plodom.

“Morali smo napraviti šok i mijenjati, sve izmjene smo pogodili. Tražili smo i četvrti pogodak, ali na kraju dana moramo biti zadovoljni neriješenim. Na Rujevici je bila prekrasna atmosfera, publika je ona zbog koje se nogomet igra. Bilo je 3-0 pa 3-3, zahvaljujući publici. Zahvaljujemo navijačima i Rujevici na odličnom nogometnom ambijentu. Užitak je bio sudjelovati u ovome”

Iako se očekivalo da će Dinamo krenuti bez Mislava Oršića i Bartola Franjića njih dvojica na kraju su se pronašla u gostujućem sastavu. Pred Plavima je sada utakmica protiv Rapida u Beču:

"Baš zbog ovog umora idemo avionom, čak i više radi povratka, odmah slijedi utakmica protiv Istre. Ne podcjenjujemo HNL, on je nama najvažnije natjecanje. To što Rapid nema nijedan bod je varka, odigrali su dvije odlične utakmice i protiv Genka i West Hama. Izuzetno ozbiljna momčad, neću dozvoliti da svi oko nas podcijene tog suparnika, morat ćemo biti na vrhunskom nivou”.


Tagovi

Damir KrznarDinamo ZagrebGNK DinamoHMNK RijekaHNK RijekaRijekaPrva HNL

Ostale Vijesti