Arne Dedert/DPA/PIXSELL
Arne Dedert/DPA/PIXSELL

Kristijan Jakić debitirao u remiju Eintrachta protiv Sosinog Stuttgarta (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.09.21. | 18:18

Dvoboj bivših dinamovaca završio podijelim bodova.

U njemačkoj Bundesligi odigrana je prva utakmica dana četvrtog kola u kojoj su Eintracht i Stuttgart podijelili bodove odigravši 1:1.

Domaćini su stigli do prednosti u 79. minuti golom Kostića, ali je bod Švabama osigurao Marmoush u 88. minuti.

Navijači oba kluba, ako i gledatelji pred malim ekranima u prvom poluvremenu nisu uživali u nekoj ljepotici od utakmice. Više je to bila borba na sredini terena s tek po jednom ozbiljnijom prilikom s obje strane.

U nastavku su domaćini zaigrali otvoreniji te su bili puno opasniji od gostiju. Lammers je prvi zaprijetio u 61. minuti, ali njegov udarac skida Muller. Samo minutu kasnije pokušao je i Hinteregger, ali njegov udarac odsjeda na gredi.

Međutim, za goste nije bilo spasa u 79. minuti kad je Kostić odlično opalio s ruba kaznenog prostora iskosa i pogodio sami lijevi kut gostujućeg gola te se lopta od vratnice odbila u mrežu gostiju za 1:0.

Pogledajte gol Kostića OVDJE.

U 82. minuti gosti nakon opasnog starta Antona ostaju s igračem manje te je sve izgledalo kako će domaćini mirno privesti kraj utakmicu te upisati tri boda. Međutim, s tim se nije složio Marmoush, koji u 88. minuti posprema odbijanac za konačnih 1:1.

Pogledajte gol Marmousha OVDJE.

Dodajmo, kako je za domaćine debitantski nastup upisao donedavni veznjak Dinama Kristijan Jakić, koji je na teren ušao u 59. minuti, dok je kod gostiju Borna Sosa igrao do 70. minute.

Rezultati:

Eintracht – Stuttgart 1:1

Bochum – Hertha 1:3

B. M'Gladbach – Arminia 3:1



Tagovi

BundesligaStuttgartEintracht FrankfurtKristijan JakićBorna Sosa

Ostale Vijesti