EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Kratko je trajalo: Talijanski prvoligaš otpustio trenera nakon tri kola, Tudor prvi favorit za preuzimanje klupe

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.09.21. | 10:38

Ne zna za pobjedu u prvenstvu već 19 utakmica.

Nakon jučerašnjeg poraza kod Bologne (0:1), Hellas Verona otpustila je svojeg trenera Eusebija Di Francesca nakon svega tri utakmice na klupi kluba iz grada Romea i Julije, tvrdi Sky Sport Italia.

Verona je prvenstvo otvorila s tri poraza te je, s novim prvoligašem Salernitanom prikovana na dno ljestvice s nula osvojenih bodova.

Di Franesco preuzeo je klupu Verone početkom lipnja nakon što je klupu Gialloblua napustio hrvatski stručnjak Ivan Jurić. 52-godišnji trener iz Pescare, debitirao je s 3:0 pobjedom protiv Catanzara u kupu, da bi u prvenstvu upisao tri poraza u uvodna tri kola. Verona je na domaćem terenu izgubila 2:3 od Sassuola i 1:3 od Intera, a sada i 0:1 na gostovanju kod Bologne.

Dva minimalna poraza i 1:3 protiv prvaka Italije bili su dovoljni da uprava kluba smijeni Di Francesca koji ima ugovor s Veronom do 2023., tvrdi Sky Sport Italia.

Di Francesco se nakon razlaza s Romom nikako ne snalazi na klupi talijanskih prvolgaša, prvo je upisao tek osam utakmica na klupi Sampdorije, prošle sezone odradio je 26 utakmica na klupi Cagliarija, a sada samo četiri na klupi Verone.

Porat od Bologne bila mu je 19 uzastopna utakmica u kojoj nije pobijedio u Serie A. U tom periodu zabilježio je svega pet remija i 14 poraza uz gol-razliku 13:33.

Sprema pisanju talijanskog ogranka Sky Sportsa, prvi favorit za preuzimanje Verone je bivši trener Hajduka, PAOK-a, Karabukspora, Galatasaraya i Udinesea te donedavni pomoćni trener Andreu Pirlu u Juventusu, Igor Tudor.



Tagovi

Hellas VeronaSerie AIgor Tudor

Ostale Vijesti