REUTERS/Heiko Becker
REUTERS/Heiko Becker

Krama načeo preokret Hoffenheima, Jakiću 90 minuta protiv Kolna (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.09.21. | 17:23

Nastavlja se Bundesliga!

Subota je, vrijeme je diljem starog kontienta okupano suncem, pa smo s velikim interesom ispratili kako su naši reprezentativci, i oni koji bi to tek mogli postati, proveli današnje poslijepodne na travnjacima diljem Njemačke.

Prvo ime današnjeg dana je svakako ono Andreja Kramarića. 30-godišnji napadač je opet udarna igla Hoffenheima, samo što se ove godine fokusirao na asistencije, pa smo na prvi gol pričekali do šestog kola. Njegova je ekipa danas ugostima neugodni Wolfsburg koji vodi van Bommel, radi se trenutno o neporaženoj momčadi s vrha tablice, pa je izazov pobjede itekako prisutan.

Gosti poveli preko Bakua već u 25. minuti, prekrasnim pogotkom iz daljine koji možete pronaći OVDJE , a onda se u sudačkoj nadoknadi pojavio Andrej i poravnao za odlazak na odmor s 1:1. Gol glavom nakon kornera pronađite OVDJE. Kasnije su još za domaćina bili precizni Baumgartner i Kadabrek. Nakon furioznog ulaska u sezonu, Wolfsburg je u posljednja dva kola – zaustavljen.

Dok smo pratili veliki povratak Hoffenheima protiv favoriziranog Wolfsburga, u Njemačkoj je odigrano još pet utakmica.

RB Leipzig je napokon nekoga “razbio” otkako su s visokih 4:0 isprašili Stuttgart ranije u prvenstvu. Ovog puta žrtva je bila slabašna Heertha, završilo je 6:0 za Crvene Bikove. Izdvajamo fantastičan pogodak Nkukua iz slobodnog udarca koji je povisio pobjedu na 5:0. Pronađite ga OVDJE.

Zanimljivo je bilo i u domu Apotekara. U akciji je opet bio mladi reprezentativac Njemačke Florian Wirtz. Tinejdžer igra sve važniju ulogu u dresu Leverkusena, primjerice, danas je zabio jedini gol na utakmici u 1:0 pobjedi njegove ekipe protiv Mainza. Prvo je odradio dupli pas u gužvi šesnaesterca, potom je i sam nanišanio mrežu i naravno – pogodio. Pogodak pronađite OVDJE. Zapamtite ovo ime, Wirtz je budućnost europskog nogometa.

Veseli i pogled na momčad Eintrachta. Kristijan Jakić je čini se u planu kod trenera Glasnera, danas je opet odigrao svih 90. Minuta u 1:1 remiju njegovog Frankfurta protiv Kolna. Izdvajamo izjednačujući pogodak u dubini sudačke nadoknade prvog dijela. Zabio je Borre, asistirao Kostić. Gol pronađite na OVOM linku.

REZULTATI OSTALIH UTAKMICA:

B.LEVERKUSEN – MAINZ 1:0

E.FRANKFURT – KOLN 1:1

HOFFENHEIM – WOLFSBURG 3:1

RB LEIPZIG – HERTHA 6:0

UNION BERLIN – A.BIELEFELD 1:0

B.MONCHENGLADBACH – BORS. DORTMUND



Tagovi

BundesligaKristijan JakićAndrej KramarićEintracht FrankfurtHoffenheim

Ostale Vijesti