REUTERS/Violeta Santos Moura
REUTERS/Violeta Santos Moura

Kralj Luka je odlučio: Na ljeto napušta Madrid, finale Lige prvaka bit će njegova zadnja utakmica

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.05.24. | 11:45

Njegovu desetku preuzima francuska zvijezda

"Luka Modrić napušta Madrid na ljeto" odjeknulo je španjolskim medijima prije nekoliko minuta i podosta šokiralo javnost.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

S obzirom na to da je odigrao neke od glavnih uloga u nedavnim utakmicama Lige prvaka, činilo se da će Carlo

Ancelotti i društvo dlučiti da ga žele zadržati još jednu sezonu. Međutim, sada, prema informacijama novinara Ramona Alvareza, Luka Modrić neće nastaviti karijeru u Real Madridu nakon ove sezone.

Neke informacije govore da se Luka s Perezom tek treba sastati, neki govore da su se već sastali, a na sve dolazi još jedna informacija. Kada Modrić ode, njegov upražnjeni dres s brojem 10 otići će novom pojačanju Real Madrida, Kylianu Mbappeu. Francuz je početkom ovog tjedna službeno objavio da će napustiti PSG na kraju sezone, iako još nije potvrđen prelazak u Real Madrid. Ali, u ovom trenutku, naširoko se očekuje da će 25-godišnjak stići u španjolsku prijestolnicu i sada se najavljuje da će uzeti dres s brojem 10 koji će Modrić ostaviti za sobom.

Ako su informacije španjolskog insajdera točne, Luka Modrić će u dresu Real Madrida odigrati još pet utakmica: četiri u prvenstvu, počevši od one današnje protiv Granade, te Alavesa, Villarreala i Betisa, a od Kraljeva će se oprostiti kraljevski - finalom Lige prvaka protiv Borussije Dortmund 1. lipnja. (eg)





Tagovi

Luka ModrićReal MadridLjetni prijelazni roknogometni transferiGNK Dinamo

Ostale Vijesti