IAN WALTON/Action images
IAN WALTON/Action images

Kovačić komentirao incident u Chelseaju: Nema zle krvi u svlačionici, jaka smo skupina igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.04.21. | 19:50

Na treningu su se „pokoškali“ njemački branič Anotnio Rudiger i španjolski vratar Kepa Arrizabalaga, a Tuchel je situaciju sredio tako što je Rudigera poslao u svlačionicu

Nogometaše Chelsea u srijedu čeka vrlo važna utakmica u sklopu četvrtfinala Lige prvaka. Na neutralnom terenu u Sevilli odmjerit će snagu protiv Porta, i to nekoliko dana nakon što su teško poraženi u Londonu protiv WBA. Podsjetimo, gosti su slavili 5:2 i tako zadali prvi poraz Thomasa Tuchelu na klupi Chelseaja.

Taj visoki poraz definitivno je ostavio traga na momčadi i to se vidjelo dan kasnije na treningu, kada su se „pokoškali“ njemački branič Antonio Rüdiger i španjolski vratar Kepa Arrizabalaga. Tuchel je situaciju sredio tako što je Rüdigera poslao u svlačionicu, no ova tema i dalje je aktualna kod engleskih novinara.

U svezi iste oglasio se i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, naglasivši kako nakon spomenutog incidenta nema zle krvi u redovima Chelseaja.

„Nije to bilo ništa strašnog. Sve je to stvar natjecanja. Pričali smo o tome, razriješili situaciju i sve je riješeno. Jaka smo mi skupina igrača“, naglasio je Kovačić.

Na sličnom je tragu izjava i njemački trener koji je pozvao svoje igrače da ne izgube glavu nakon ovog poraza već da se usredotoče na ono što je pred njima. Je li uspio srediti situaciju i kako će se ona odraziti na svlačionicu, vidjet ćemo već u srijedu navečer.


Tagovi

ChelseaMateo KovačićAntonio RüdigerKepa Arrizabalaga

Ostale Vijesti