Newscom Newscom/PIXSELL
Newscom Newscom/PIXSELL

Kolinger utabao put Vejlea prema pobjedi, asistirao mu dobro poznato HNL ime, a Brøndby je opet prvi!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.10.23. | 08:18

Prelecova momčad je gubila, ali su ipak 'rutinski' uspjeli doći do tri boda.

Važna tri boda osvojili su nogometaši Vejlea na domaćem terenu protiv Hvidovre IF-a. U derbiju začelja, domaća momčad slavila je rezultatom 3-1, a prvi pogodak za domaćina te drugi na utakmici u 42. minuti postigao je Denis Kolinger nakon asistencije Hamze Barryja. Za Vejle su precizni bili još Onugkha (45+4.) te N'Gbakoto (70.), dok je jedini pogodak gostiju djelo Jakobsena (39.).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vejle je s ovom pobjedom došao do svojeg osmog boda i druge pobjede u sezoni. Iza njih na prvenstvenoj ljestvici ostao je samo njihov jučerašnji protivnik, a njima očito 'ne leže' Hrvati budući da im je Divković u prošlom kolu (Brøndby) također zabio pogodak poput sada Kolingera.

A Brøndby je pak s minimalnih 1-0 svladao Viborg. Hrvatski dvojac Radošević-Divković odigrali su cijelu utakmicu, s tim da su njih dvojica, zajedno s Wassom, ocjenjeni kao najbolji pojedinci susreta. Za domaćina je utakmicu s klupe odgledao Rasmus Lauritsen.

Budući da je Copenhagen odigrao 1-1 na gostovanju kod Aarhusa, Brøndby je sada preuzeo vrh Superlige. Momčad iz danske metropole je do boda došla u 90+3. minuti kad je precizan bio Falk, dok je domaćina u vodstvo doveo Serra (73.).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Denis KolingerBrondbyVejleIvan PrelecJosip RadoševićMarko Divković

Ostale Vijesti