Klub koji je otkrio Manea, Koulibalyja i Pjanića prodaje mladog talenta u Barcelonu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 04.12.19. | 10:00

Osim katalonskog diva interes je iskazao i Juve

Ovaj mladić koji nastupa za U-17 reprezentaciju Francuske već sada se smatra jednim od najvećih francuskih talenta na mjestu središnjeg braniča, a priliku da ga dovedu u svoje redove ne žele propustiti u Barceloni.

Iako još uvijek nije poznato koliko će Metz tražiti da potpiše otpisno pismo za ovog mladića, nema nikakve sumnje da će cifra zasigurno biti sedmeroznamenkasta.

Dodajemo kako je u svojoj novijoj povijesti Metz “otkrio” igrače kao što su Miralem Pjanić, Kalidou Koulibaly i Sadio Mane, a u posljednjih godinu dana najviše se pisalo o njihovom ofenzivnom veznjkau iz Luksemburga Vincentu Thillu koji sa svega 19 godina ima već 21 nastup za A reprezentaciju svoje zemlje, a službeni debi upisao je sa svega 16 godina, 1 mjesecom i 21 danom.

Metz je trenutno na 17. mjestu francuske Ligue 1 te su im neophodna pojačanja u svim linijama ukoliko misle zadržati prvoligaški status i dogodine. Najbolji način da dođu do određenih sredstava s kojima bi mogli reinvestirati u svoju momčad prodaja je mladih i zasada neafirmiranih igrača koji nemaju ulogu u prvoj momčadi, ali zato imaju najveći potencijal u ostvarivanju, kako velike karijere, tako i unosnog transfera.

Trenutno prvo ime francuskog prvoligaša je senegalski napadač Habib Diallo koji je ove sezone zabio devet ligaških pogodaka što ga je dovelo do drugog mjesta ljestvice strijelaca, a ispred njega se nalazi samo Moussa Dembele iz Lyona koji je zabio jedan pogodak više.

Za kraj dodajemo kako bi se transfer mogao ostvariti već ove zime, a za mladića rođenog u Strasbourgu osim Bercelone zainteresiran je i talijanski gigant Juventus.

 

 

(foto: Reuters)


Tagovi

Miralem PjanićKalidou KoulibalySadio ManeMetzEl Mundo DeportivoLenny LacroixBarcelona

Ostale Vijesti