REUTERS/David Klein
REUTERS/David Klein

Klopp: "Tipično za nas, trebali smo pobijediti"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 09.04.23. | 21:22

Riječ trenera nakon remija na Anfieldu

Sjajnu nogometnu predstavu priredili su nam nogometaši Liverpoola i Arsenala danas na Anfiledu. Na koncu je utakmica ostala bez pobjednika (2:2), a Redsi su bili ti koji su bili bliže pobjedi na kraju.

Malo tipično za nas ove sezone. Otvorena utakmica, potpuno otvorena. Zabili su nam iz prve dvije šanse. Reagirali smo odlično i na kraju smo gledali spektakularnu utakmicu. Nije mi jasno kako je nismo na kraju dobili s onoliko šansi na samom kraju. Ne razumijem. Nisam siguran jesam li sretan s ovim bodom ili ne. Arsenal je bio dobar, ali trebali su izgubiti. Bod im je nakon svega sjajan”, rekao je Jürgen Klopp nakon susreta pa je komentirao sukob Andyja Robertsona s pomoćnim sucem na poluvremenu:

Nemam što reći. Znam da se nešto dogodilo, ali nisam vidio što je bilo. Ako se to dogodilo, slike će govoriti same za sebe”.

Mikel Arteta bio je ipak nešto zadovoljniji.

'”Vrlo intenzivna utakmica. Utakmica je bila pod našom kontrolom, ali nakon toga smo primili zaista traljav gol i sve se okrenulo. Dobro smo počeli u prvih nekoliko minuta drugog poluvremena, ali onda smo se malo pogubili, a utakmica je postala kaotična. Liverpool je na kraju mogao zabiti tri ili četiri gola, tako da je ovaj rezultat možda i najpošteniji”, rekao je trener Arsenala pa dodao:

Nisam baš vidio da je netko dominirao na Anfieldu ove sezone. Pobijedili su sve velike momčadi na ovom stadionu, Realu su mogli zabiti četiri gola nakon 20 minuta. Morate se s njima znati nositi i mi smo to napravili, a veliku ulogu je imao i naš golman. Što se tiče ovog boda u utrci za naslov, a ništa, idemo dalje. Moram uvjeriti svoje igrače da igraju kao danas u prvih 15 minuta”.



Ostale Vijesti