Foto: Action Images
Foto: Action Images

Kimmich fantastičnim volejem donio pobjedu protiv Ćorlukinog Lokomotiva (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.10.20. | 20:52

Novi kiks Intera...

U prvim utakmicama 2. kola Lige prvaka, branitelj naslova Bayern teže je od očekivanog stigao do pobjede, dok je Inter i drugu utakmicu zaredom upisao tek bod.

Bavarci su gostovali u Moskvi kod Lokomotiva koje je s kapetanskom vrpcom oko ruke predvodio bivši Vatreni, Vedran Ćorluka. I to je jako dobro radio, jer je momčad Hansija Flicka bila na rubu kiksa, držali su remi rezultatom 1:1 sve do posljednjih desetak minuta kada Joshua Kimmich zabija krasan volej za pobjedu.

Poveli su Nijemci već u 13. minuti nakon odlične akcije. Tolisso je dao dijagonalu na desno krilo za sunarodnjaka Pavarda, ovaj iz prvog dodira centrira na prvu stativu, a tamo je najbrži Leon Goretzka koji glavom zabija za 0:1.

Gol Goretzke pogledajte OVDJE

Nažalost, već na poluvremenu Ćorluka je bio primoran izaći iz igre, a Flick u igru umjesto Mullera i strijelca prvog gola uvodi Gnabrya i Javija Martineza. Međutim, do povećanja vodstva gosti nisu došli.

Štoviše, iz slične akcije iz kojeg su ga zabili, Bavarci primaju gol - Ze Luis je bio asistent, a strijelac Anton Mirančuk.

Gol Mirančuka pogledajte OVDJE

Ipak, Bayern je uspio opravdati ulogu favorita, nakon dodavanja Martineza, Joshua Kimmich se prvim dodirom namješta na fantastičan volej i zabija s udaljenosti od dvadesetak metara.

Gol Kimmicha pogledajte OVDJE

Nogometaši Intera ponovno su upisali tek bod u Ligi prvaka. Nakon remija s Gladbachom prošlog tjedna, sada su odigrali utakmicu bez golova kod Šahtara koji je ponovno bio bez nekolicine prvotimaca zbog koronavirusa.

Ako ovako nastave, Nerazzurri bi po treći put uzastopno ostati bez knock-out faze ovog natjecanja...


Ostale Vijesti