Marko Lukunić/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL

Kastrati sve bliže Njemačkoj, potonuli velikan 'podebljao' ponudu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.07.21. | 18:19

Dinamo je prvu ponudu odbio.

Prije četiri dana novinar njemačkog Sky Sportsa Max Bielefeld objavio je kako je 22-godišnji Lirim Kastrati vrlo blizu potpisa za Werder, koji je prošle sezone ispao iz Bundeslige prvi put nakon 1981. Werder je, naime, ponudio nepoznati iznos za posudbu s obavezom kupnje, no Dinamo je za 22-godišnjeg krilnog igrača tražio veći iznos.

Danas se Bielefeld ponovno javio, navodno je Werder 'podebljao' ponudu te je napomenuo da četverostruki prvak Njemačke već raspravlja s Kastratijem oko uvjeta...

Kastrati je u sastavu Damira Krznara rezervna opcija na poziciji desnog krila koje drži Luka Ivanušec, a Dinamov strateg u posljednje ga je vrijeme koristio i na poziciji desnoga beka. S obzirom na to da je Dinamo na tim pozicijama solidno pokriven (Špikić, Vasilj, Šaranić na krilu, Ristovski, Moharrami na beku), Plavi bi ga mogli prodati ako iz Njemačke stigne zadovoljavajuća ponuda. Ove sezone dobio je priliku u pet utakmica, a u kvalifikacijama za Ligu prvaka upisao je dvije asistencije, obje protiv Valura.

Kastrati je postao igračem Dinama početkom 2020. no do kraja sezone ostao je na posudbi u Lokomotivi.

Ukupno je za Dinamo upisao 46 nastupa, zabio je četiri pogotka i pridodao devet asistencija, a ima i 14 nastupa za reprezentaciju Kosova uz jedan pogodak. Ugovor s Dinamom traje mu do 2025.


Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoLirim KastratiWerder

Ostale Vijesti