Marko Lukunić/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL

Kastrati nadomak Njemačke, želi ga nekadašnji velikan Bundeslige

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.07.21. | 15:20

Navodno bi ga posudili, uz obvezu otkupa

Lirim Kastrati ima zanimljivu ponudu! Naime, ako je za vjerovati Maxu Bielefeldu s njemačkog Sky Sporta, novi drugoligaš Werder Bremen je zainteresiran za usluge ovog talentiranog 22-godišnjaka s Kosova koji se najbolje snalazi na poziciji desnog krilnog napadača.

Prema izvorima iz Njemačke, pregovori su u tijeku, no nema informacija o eventualnoj visini odštete za kosovskog reprezentativca. Navodno se radi o posudbi s obvezom otkupa.

Transfermarkt ga procjenjuje na milijun eura vrijednosti, vidjet ćemo u narednim danima kakvu financijsku konstrukciju su Nijemci priredili upravi na Maksimirskoj 128.

U dosadašnjem mandatu na Maksimiru, Kastrati iza sebe ima 49 utakmica, četiri pogotka i devet asistencija. Kod Krznara je redovito na terenu, uglavnom kao zamjena koja povremeno ulazi u igru.

Što se Werdera tiče, oni se brže bolje žele vratiti u Bundesligu. Trenutni roster je respektabilan, no odlaskom Rashice u Norwich otvorio se prostor za Kastratija koji bi, ako se transfer ostvari, mogao imati pravu minutažu u zelenom dresu. Werder je u sezonu ušao remijem, brže bolje im treba pojačanje kako bi što prije uhvatili naporan tempo možda i najjače druge lige na svijetu.


Tagovi

Lirim KastratiWerderDinamo Zagreb

Ostale Vijesti