REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann

Kad ode Ronaldo, zamijenit će ga – Mbappe!?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.11.22. | 13:23

Pakleni plan imaju Crveni vragovi…

Ako se nalazite u Engleskoj, a za doručak se umjesto tradicionalnih kobasica, graha i jaja odlučite pojesti paštetu, riskirate da iz iste iskoči – Cristiano Ronaldo!

Nema tog medija na Otoku u kojem Ronaldo nije jedan od likova na naslovnici. Priča se kako je svoju posljednju utakmicu za Manchester United već odigrao, Erik ten Haag je navodno upravi rekao kako za Ronalda nema povratka u prvu momčad te je prema svemu sudeći njegov drugi mandat na Old Traffordu došao do neslavnog kraja.

Engleski Express, kojeg doduše treba uzeti s velikom dozom opreza, javlja kako je plan Manchester Uniteda kao zamjenu za Cristiana Ronalda dovesti – Kyliana Mbappea!

Razmaženi dječak bi na Teatru snova sigurno bio prva (i jedina) zvijezda kluba, a to je nešto što on žarko želi, a pored Neymara i Messija u PSG-u to nikada neće postati. Mbappeove izjave jedan dan su ovakve, drugi onakve te je praktički nemoguće znati što on zaista želi. Jednog dana priča kako će ostati u PSG-u ostati do kraja karijere, drugi dan inzistira na odlasku i tako u nedogled.

Mbappe bi u Unitedu sigurno dobio sve ovlasti koje želi i koje smatra da zaslužuje. Crveni vragovi su  u potrazi za liderom, Rashford to očito nije, Ronaldo također, dok Mbappe vjeruje da to može postati ako dobije priliku.

Osim Mbappea, Crveni vragovi bi rado u vrhu napada vidjeli još Victora Osimhena i(li) Harryja Kanea, a odlazak Portugalca poprilično bi rasteretio klupski proračun zbog čega bi si mogli priuštiti jedno skupocjeno pojačanje. (I.A.S.)


Tagovi

Cristiano RonaldoKylian MbappéPSGManchester United

Ostale Vijesti